Sociaal-emotionele begeleiding & beleving bij dyslexie

In de klas of op school heb je als leerkracht te maken met kinderen met dyslexie. Je wilt hen natuurlijk zo goed mogelijk begeleiden op sociaal-emotioneel vlak. Hoe kun je hen zo veel mogelijk ondersteunen zodat hun zelfvertrouwen niet lijdt onder de dyslexie? Daarnaast ben je wellicht benieuwd hoe het is om met dyslexie te moeten lezen en schrijven.

Kosten: €95
Uren (sbu): 2 uur
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Tijd: 19.30 - 21.30u
Route

Telefoon:
[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.


In deze cursus wordt aan de hand van allerlei materialen besproken hoe je kinderen met dyslexie zo goed mogelijk kunt begeleiden op sociaal-emotioneel vlak. Tijdens de cursus geven we je ook de mogelijkheid te beleven wat iemand met dyslexie beleeft. Je kruipt als het ware in de huid van een dyslectische leerling, en ervaart de problemen waar je leerlingen tegenaan lopen.

In de cursus ‘sociaal-emotionele begeleiding en beleving’ denken we met je mee over het omgaan met dyslectische kinderen in de klas en reiken je praktische kennis aan om met deze kinderen aan de slag te gaan en ze zo goed mogelijk te ondersteunen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoelt voor leerkrachten, remedial teachers en intern begeleiders van het (speciaal-)basisonderwijs.

Kosten

De cursusavond kost 95 euro. De avond gaat door wanneer er minstens 8 deelnemers zijn.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij André van 't Hof. Aanmelden voor de cursus kan hieronder in het aanmeldformulier.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
School of organisatie    
Ik ben oud-student en wil gebruikmaken van mijn waardebon:

     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.