ParnasSys teamscholing

Het programma ParnasSys is aangeschaft en je wilt dit programma optimaal gaan inzetten als ondersteuning in het leerproces. Tijdens deze teamscholing leren de leerkrachten het systeem goed gebruiken. 

Kosten: € 675,- per dagdeel
Uren (sbu): 3
Locatie: Op de eigen locatie

Route
L.G. (Leon) van Dalen

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760346 0182-760346
LinkedIn:
Twitter:


Deze scholing is bedoeld voor alle teamleden met verantwoordelijkheden in ParnasSys. Alle mogelijkheden binnen ParnasSys komen in de presentatie aan bod. Een belangrijk doel van deze scholing is dat de deelnemers zien wat het oplevert: een goed overzicht en minder werk! Het totaalplaatje is daarbij van groot belang. De presentatie wordt toegespitst op de onderdelen waarmee de school als eerste wil starten.

Wanneer een onderdeel is gepresenteerd, gaan de collega’s zelfstandig of onder begeleiding van de trainer aan de slag. Daarnaastis het mogelijk om eerst het geheel te  presenteren en daarna met meerdere onderdelen te gaan oefenen.

ParnasSys zal in stappen worden geïmplementeerd en tijdens deze bijeenkomst zullen de eerste stappen samen voorbereid worden. Afhankelijk van het implementatieplan zullen leerkrachten tijdens meerdere bijeenkomsten geschoold worden.