Opstellen van een ontwikkelingsperspectiefplan (verdieping, Deventer)

Tijdens deze verdiepingscursus voor ib’ers staat centraal hoe je een ontwikkelingsperspectiefplan opstelt voor leerlingen met een ontwikkelingsperspectief op het gebied van de cognitieve vakken en op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling/gedrag.

Kosten: € 198,-
Uren (sbu): 7
Locatie: Singel 9, Deventer
Tijd: 9.00u-16.00u
Route
G. (Bert) van der Mel

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760408 0182-760408
LinkedIn:


Tijdens deze cursus gaan we ’s morgens in op het opstellen van een goed plan in ParnasSys voor een leerling met een cognitief ontwikkelingsperspectief (spelling, rekenen, begrijpend en technisch lezen). Dit ontwikkelingsperspectief heb je dan al opgesteld tijdens de basiscursus. Nu gaat het om het ontwikkelingsperspectiefplan: het beredeneerd aangepast leerstofaanbod, per planperiode, voor deze leerlingen.

’s Middags gaan we in op het opstellen van een goed plan in ParnasSys voor een leerling met een ontwikkelingsperspectief het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling/gedrag. Ook hierbij gaat het om het ontwikkelingsperspectiefplan: Hoe stem ik, per planperiode, zo goed mogelijk af op de sociaal-emotionele ontwikkeling van deze leerling? Welke speciale aanpak heeft de leerling nodig om het gestelde doel te bereiken?

Aan het einde van de cursus ontvangt elke deelnemer een certificaat.


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.