Interactie doorzien, hanteren en beïnvloeden

Begeleiders (orthopedagogen/ psychologen) hebben te maken met leerlingen, docenten, ouders en of andere opvoeders. In deze training wordt met name ingestoken op de interactie tussen de leerlingbegeleider en de leerling en of hun docenten. 

Kosten: €395,-
Uren (sbu): 12 sbu (waarvan 8 contacturen)
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Tijd: 9.00u - 17.00u
Route
M.J.A. (Marianne) Nijsse - Engelbracht

GZ-psycholoog (BIG: 69915297525)

Telefoon:
0182-760732 0182-760732
LinkedIn:


In die leerlingbegeleiding stuit de begeleider vaak op groepsdynamische aspecten die invloed hebben op het functioneren van de leerling. Kennis van groepsdynamische aspecten en hierin adequaat kunnen interveniëren is voor de begeleider van belang. Daarbij is het inzetten van zichzelf als instrument in de leerlingbegeleiding van grote waarde. Hierbij wordt zicht verkregen op de eigen persoon en ingezette interactiestijlen in relatie tot die van de ander. Uiteindelijk doel is een sensitieve, responsieve houding in de leerlingbegeleiding in een veilig en werkzaam therapeutisch klimaat.

Geaccrediteerde scholing

Accreditatie informatie voor deze scholing: NVO/NIP 12 punten

Wil je als orthopedagoog of psycholoog  je kennisniveau op peil houden en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen? Volg dan deze scholing of klik hier voor onze andere geaccrediteerde cursussen die je helpen om bij te blijven in je vak.

Meer informatie en aanmelden

Voor vragen kun je contact openmen met: Drs. M.J.A. Nijsse, GZ-psycholoog.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.