Doe meer met Bas

Doe je mee(r) met Bas?

‘Doe meer met Bas’ is een veelzijdig programma om de ontwikkeling van het jonge kind optimaal te ondersteunen. Jij als pedagogisch medewerker, werkzaam met het jonge kind, leert om activiteiten uit te voeren die de vier ontwikkelingsgebieden (taal, rekenen, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling) stimuleren.

 

Kosten: € 2099,-
Uren (sbu): 30 sbu
Locatie: Disketteweg 11, Amersfoort
Tijd: 13.00-18.00u
Route
K.B. (Karen) Dekker

Onderwijsadviseur

Telefoon:
06-49407629 06-49407629


In deze cursus leer je alles over de aanpak van het programma. En hoe vertaal je deze aanpak naar het bezig zijn met de kinderen op jouw groep. Het stimuleren van de ontwikkeling heeft, naast je manier van begeleiden van de kinderen en je spelactiviteiten, ook te maken met de omgeving waarin dit gebeurt. Hoe is jouw speelruimte ingericht? We nemen ook een stuk vroegsignalering mee bij als het gaat om de ontwikkeling van het zeer jonge kind.
Uiteraard informeren we je ook gelijk over de nieuwste ontwikkelingen en eisen op het gebied van voorschoolse educatie (VE) en daarnaast komen belangrijke onderwerpen aan bod als: ouderbetrokkenheid, kijken naar kinderen, de speelleeromgeving, (flexibel) werken met Bas-thema’s en spel. De thema’s uit ‘Doe meer met Bas’ sluiten aan bij de belevingswereld van het kind.
 
Deze cursus is voor jou bedoeld als je:

  • voor het eerst met Bas gaat werken;
  • je huidige certificaat niet meer voldoet aan de nieuwe eisen nl. twaalf modules VE; je kunt ook een deel volgen om aan het vereiste aantal te komen.
  • al langer met Bas werkt maar zonder officieel VE-certificaat;
  • meer kennis over het werken met het jonge kind wilt hebben.

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 2099 (voor 12 modules- 6 middagen). 
Het genoemde bedrag is inclusief twee coachgesprekken en cursusmateriaal. Aan het einde van de cursus ontvang je natuurlijk een certificaat.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan of stuur een mail voor aanvullende informatie.

Aanmelden

Om je aan te melden voor deze cursus vul je onderstaand formulier in.
 

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens    
     
Factuuradres    
Ik ben oud-student en wil gebruik maken van mijn waardebon:

     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.