Cursus timemanagement

Herken je het gevoel dat je altijd teveel taken hebt? Dat het lastig is om te prioriteren? Volg dan met je team deze korte cursus timemanagement. Naast bespreking binnen het team is er met elke medewerker een individueel coachgesprek om je bewust te maken van patronen en keuzes die je maakt. 
 

Kosten: €499,-
Uren (sbu): 8 uur
Locatie: Gouda (of op eigen locatie)

Route
W. (Thea) de Mots

Strategisch hr-adviseur, (team)coach, lid NOBCO

Telefoon:
0182-540336 0182-540336
LinkedIn:
Twitter:


Effectieve medewerkers besteden hun tijd aan zaken die belangrijk zijn en niet alleen urgent. Hoe weet je wat je wel en niet belangrijk of urgent vindt? Hoe spreek je hierover in het team? Timemanagement is het uitvoeren en organiseren op basis van prioriteiten. Als je effectief wil zijn, laat je je niet leiden door je agenda maar door zelfgemaakte plannen. Je agenda bepaalt niet wat de prioriteiten zijn maar prioriteiten bepalen je agenda. Covey noemt dit ook wel je ‘Big Rocks’.

Opzet

In deze studiedag bespreken we op een praktische en actieve manier met elkaar wat de theorie zegt over prioriteiten stellen. We maken concrete afspraken met elkaar en samen met je collega’s werk je aan werkplezier. Na deze studiedag is er voor iedereen een persoonlijk gesprek om meer vanuit jezelf te werken en je prioriteiten te kiezen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor teams die persoonlijk aan de slag willen met timemanagement.

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen €499,- per persoon.

Aanmelden

Driestar managementadvies verzorgt samen met u een traject op maat.
Geïnteresseerd? Neem contact op met W. (Thea) de Mots om de mogelijkheden te bespreken.