Cursus Oudercommunicatie

Hoe communiceer ik op een goede en verbindende wijze met ouders? Hoe zorg ik voor een goed en blijvend contact? En hoe voer ik gesprekken die wat lastiger zijn? Wanneer je deze vragen herkent, is deze cursus écht iets voor jou!

 

Kosten: € 150
Uren (sbu): 4
Locatie: Driestar educatief, Gouda (of eigen locatie)
Tijd: 13.00u - 17.00u
Route
A.C. (Alette) Pouwelse

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760376 0182-760376
LinkedIn:


Inhoud

Op professionele wijze met ouders spreken is erg belangrijk en komt de relatie tussen school en ouder ten goede. Tijdens deze cursus wordt geoefend met het initiëren en voeren van gesprekken. Dat geeft je een goede basis die ook toepasbaar is in lastige situaties zoals ‘slecht nieuws gesprekken’.

Een acteur zorgt dat het leren intens en de situatie ‘echt’ is. Daarnaast komt ook een stuk theorie aan bod: wat is communicatie en uit welke facetten bestaat het? Er komen casussen langs en je gaat aan de slag met verschillende oefeningen. Kortom, een praktische cursus die jou tools meegeeft om je oudercommunicatie te verbeteren! Na deelname ontvang je een certificaat.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven in Gouda maar kan kan indien gewenst ook op eigen locatie. Neem daarvoor contact op met Mirelle de Lange.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alette Pouwelse. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.