Cursus Let's Talk: goed Engels spreken in de klas

Heb jij moeite om Engels te spreken voor de klas? Vind je het nog lastig om zinnen te formuleren en jezelf op een goede manier uit te drukken in deze taal? Schrijf je in voor de nieuwe cursus 'Let's Talk'.

Kosten: €275,-
Uren (sbu): 8 uur
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Route
J.D. (Diana) Geurts

Onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-540333 0182-540333
LinkedIn:


Doel cursus

Onze nieuwe cursus Let’s Talk legt de focus op het spreken van Engels voor de klas binnen het primair onderwijs. Met leuke activiteiten vergroot je je zelfvertrouwen, waardoor je minder spanning zult ervaren tijdens de lessen. We bieden je een veilige omgeving, waarin je kunt oefenen en uitproberen. De cursus richt zich op concrete, dagelijkse klassensituaties. De oefeningen kun je direct de volgende dag toepassen in de klas.

Inhoud

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van elk twee uur. Elke bijeenkomst bevat acht tot negen activiteiten rond de thema’s uitspraak, intonatie, opbouw van je woordenschat en zelfvertrouwen. Elke activiteit heeft een duidelijk leerdoel en een follow-upactiviteit. Zo kun je je eigen leercurve in de gaten te houden. De bijeenkomsten worden op een woensdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur gegeven. Tussen de bijeenkomsten in heb je de tijd te oefenen in de klas om de daarop volgende keer te reflecteren op je bevindingen.

Doelgroep

Het beoogde niveau is voor leerkrachten binnen het PO met een A1 – B1 niveau. De nadruk van deze cursus ligt écht op spreken. Als je wilt werken aan je niveau van Engels in zijn geheel, dan willen wij je graag attent maken op onze nieuwe cursus ‘Get started’, waarin wij aan de slag gaan met een A1 – A2 niveau, waarbij alle vaardigheden, namelijk spreken, luisteren, schrijven en lezen aan bod komen.

Meer informatie en Aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diana Geurts. Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. 

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering)  
     
School of organisatie    
Ik ben oud-student en wil gebruikmaken van mijn waardebon:
 

     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.