Cursus Engels: The Basics en Next Step

Is het lang geleden dat je een woord Engels sprak? Wil je je verstaanbaar maken met zelfvertrouwen? Wil je Engels leren via een cursus die je de dag erna in praktijk kunt brengen? Driestar onderwijsadvies biedt twee routes in één cursus aan om je Engels vlot en praktisch in te zetten: Get Started, The Basics en English, The Next Step.

Kosten: Zie omschrijving
Uren (sbu): 40
Locatie: Gouda, Amersfoort (deels online)
Tijd: Zie omschrijving
Route
S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectmanager INCE, onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:


Is het lang geleden dat je een woord Engels sprak? Wil je je verstaanbaar maken met zelfvertrouwen? Wil je Engels leren via een cursus die je de dag erna in praktijk kunt brengen? Driestar onderwijsadvies biedt twee routes aan om je Engels vlot en praktisch in te zetten: Get Started en The Basics en English The Next Step.

Get Started, The Basics 

Deze cursus begint op beginnersniveau. De cursus helpt je om (misschien opnieuw) de eerste stappen met Engels te gaan zetten. Je kunt de cursus in Gouda of Amersfoort volgen. Maak een keuze op het aanmeldformulier. De cursus is ook deels online. 
  Gouda Amersfoort
Locatie Driestar educatief Hoornbeeck College
Bijeenkomsten 8 bijeenkomsten, 1x in de twee weken op woensdag 8 bijeenkomsten, 1x in de twee weken op dinsdag
Tijd 18.30 - 21.00 uur 19.00 - 21.30 uur
Startdatum 19 januari 2022 18 januari 2022
Kosten  €495,- €495,-

English, The Next Step

Deze cursus zet in op de fase erna. Je hebt al wat vaardigheid in huis, maar wilt het nu ook graag gaan inzetten. Deze cursus biedt tevens uitzicht op doorstroom naar de Cambridgecursus. Voor meer informatie, kijk hier. Je kunt de cursus in Gouda of Amersfoort volgen. Maak een keuze op het aanmeldformulier. De cursus is ook deels online. 
 
  Gouda Amersfoort
Locatie Driestar educatief Hoornbeeck College
Bijeenkomsten 10 bijeenkomsten, 1x in de twee weken op woensdag 10 bijeenkomsten, 1x in de twee weken op dinsdag
Tijd 18.30 - 21.00 uur 19.00 - 21.30 uur
Startdatum 19 januari 2022 18 januari 2022
Kosten €595,- €595,-

Studiebelasting

De cursussen bestaan uit acht of twaalf bijeenkomsten waarvan bij enkele cursusvarianten vier lessen online of vier lessen Classroom English worden aangeboden. Per les is ongeveer 2 uur nodig voor zelfstudie. 

Meer informatie en aanmelden

Schrijf je hieronder in voor de cursus die bij je past. Bij aanmelding krijg je naast een bevestiging ook een link toegestuurd naar de online Oxford test. Deze test bepaalt jouw niveau Engels. Als het cursusniveau van jouw keuze sterk afwijkt van het resultaat van de test, doen wij je een voorstel voor een andere cursus bij ons. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjoerd van den Berg.

Aanmeldformulier

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
     
Adres (voor facturering)    
     
Cursus    
Cursus:

Voorkeur locatie:

     
Akkoord    
     
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden:
     
   
     
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.