Cursus Engels: The Basics en Next Step

Is het lang geleden dat je een woord Engels sprak? Wil je je verstaanbaar maken met zelfvertrouwen? Wil je Engels leren via een cursus die je de dag erna in praktijk kunt brengen? Driestar onderwijsadvies biedt twee routes in één cursus aan om je Engels vlot en praktisch in te zetten: Get Started, The Basics en English, The Next Step.

Kosten: € 450
Uren (sbu): 40
Locatie: Online
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Route
S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectmanager INCE, onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:


Deze cursus is een combinatie van cursus The Basiscs en cursus The Next Step. In één cursus worden dus beide niveaus aangeboden. Tijdens de cursus krijg je opdrachten op het niveau waar je je voor aanmeldt. 

Get Started, The Basics 

Deze cursus begint op beginnersniveau. De cursus helpt je om (misschien opnieuw) de eerste stappen met Engels te gaan zetten.

English, The Next Step

Deze cursus zet in op de fase erna. Je hebt al wat vaardigheid in huis, maar wilt het nu ook graag gaan inzetten. Deze cursus biedt tevens uitzicht op doorstroom naar de Cambridgecursus. Voor meer informatie, kijk hier.

Studiebelasting

De cursussen bestaan uit twaalf bijeenkomsten waarvan bij enkele cursusvarianten vier lessen online of vier lessen Classroom English worden aangeboden. Per les is ongeveer 2 uur nodig voor zelfstudie. 

Aanmelden

Schrijf je hieronder in voor de cursus die bij je past. Bij aanmelding krijg je naast een bevestiging ook een link toegestuurd naar de online Oxford test. Deze test bepaalt jouw niveau Engels. Als het cursusniveau van jouw keuze sterk afwijkt van het resultaat van de test, doen wij je een voorstel voor een andere cursus bij ons. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjoerd van den Berg.

Deze cursus start ook in september 2021. Inschrijven hiervoor kan vanaf mei op deze website.

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
Ik ben:


     
Adres (voor facturering)    
     
Bijeenkomst    
Ik schrijf mij in voor de volgende cursus:

     
Akkoord    
     
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Medewerkers van het Van Lodenstein College
en het Hoornbeeck College gaan akkoord met

deze voorwaarden.