Cursus Bas in de klas

Het VE-programma Doe meer met Bas is vernieuwd! Het geheel digitale programma gaat door onder de naam 'Bas in de klas'. Daarmee voldoet het weer aan de nieuwe VE-eisen.

Kosten: €1495,-
Uren (sbu): 6 bijeenkomsten
Locatie: Gouda, Driestar educatief
Tijd: 13.00 - 17.30 uur
Route
E. (Elsbeth) Schouten-Schuitemaker

projectmedewerker onderwijsadvies

Telefoon:
0182-540333 0182-540333


Het geheel digitale programma heeft een nieuwe naam gekregen: ‘Bas in de klas’ en natuurlijk in de groep (voor de kinderopvang). De thema’s zijn vernieuwd, ook worden er nieuwe thema’s toegevoegd. Deze zijn via een licentie te verkrijgen of per thema te koop. Binnen de VE-training gaan we in op de werkwijze van het vernieuwde programma. 

Inhoud

Het programma leert jou om te werken aan een optimale ontwikkeling van de kinderen in jouw groep. In deze cursus van twaalf dagdelen à 2,5 uur wordt de opzet en inhoud van de Bas-materialen toegelicht. Ook  is er aandacht voor de vier ontwikkelingsgebieden (taal, rekenen, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling). Je leert hoe je jouw Bas-aanpak het beste kunt laten aansluiten bij de behoeften van de kinderen in je groep.
 
Daarnaast komen onderwerpen aan bod als ouderbetrokkenheid, kijken naar kinderen, de speelleeromgeving, (flexibel) werken met Bas-thema’s en spel. Verder krijg je algemene informatie over het belang van voor schoolse educatie, wetgeving en vereiste scholing. En wordt er aandacht besteed aan vroegsignalering bij het zeer jonge kind m.b.t. taal, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Ook krijg je twee momenten op afstand begeleiding, telefonisch of via digitale kanalen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor:
  • Mensen die voor het eerst met Bas gaan werken of met de nieuwe Bas willen kennismaken
  • Mensen die al langer met Bas werken, maar nog geen (volledig) VE-certificaat hebben;

Kosten

Het genoemde bedrag is incl. twee momenten begeleiding op afstand en cursusmateriaal. Het is ook mogelijk om losse modules van deze cursus te volgen. Neem hiervoor contact op met de trainer. Aan het einde van de cursus ontvangt elke deelnemer een certificaat.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elsbeth Schouten. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens    
     
Factuuradres    
Ik ben oud-student en wil gebruik maken van mijn waardebon:

     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.