Coachingsdag: Rouw en verlies in begeleidingssituaties

Dit jaar gaat de coachingsdag voor supervisoren en svib’ers over rouw en verlies is begeleidingssituaties. Deze scholingsdag is belangrijk voor iedere supervisor, coach, opleider of andere begeleider die van betekenis wil zijn voor mensen die geraakt worden door verlies.

 

Kosten: €195
Uren (sbu): 7
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Tijd: 9.00u - 16.00u
Route
L.F. (Lydia) van Hartingsveldt

Docent pabo en master Meesterschap

Telefoon:
0182-760489 0182-760489


Inhoud

Ieder mens wordt in het leven getroffen door rouw en verlies. Verlies treedt op door de dood maar ook andere verlieservaringen kunnen zorgen voor moeiten met rouw. Denk hierbij aan het verlies van gezondheid, van werk, van idealen. Als het iemand overkomt die jij in een begeleidingssituatie ontmoet, is het goed om daarbij stil te (leren)staan. Rouwen doe je niet alleen.

Deze dag verkent de hedendaagse rouwtheorieën en brengt deze samen met de contextuele benadering. Naast het theoretisch deel ter verdieping worden er ook praktische handvatten aangereikt.
Je wordt uitgenodigd om eigen ervaringen uit het werk en het leven in te brengen.

Sprekers 

Wilma van Klaveren MA, is Contextueel (leer) therapeut, supervisor VCW/LVSC, ECP therapeut en Rouwtherapeut. Zij heeft een eigen praktijk in Utrecht en is als opleider verbonden aan het Instituut Contextuele Benadering aan de Christelijke Hogeschool Ede.

Doelgroep

Deze scholingsdag is belangrijk voor iedere supervisor, coach, opleider of andere begeleider die van betekenis wil zijn voor mensen die geraakt worden door verlies.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lydia van Hartingsveldt. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
School of organisatie    
Ik ben oud-student en wil gebruikmaken van mijn waardebon:

     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.