Cambridgecursus

English matters! Dat geldt in onze samenleving die steeds internationaler wordt, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Driestar onderwijsadvies biedt je de mogelijkheid om een cursus Cambridge Engels te volgen.​
 

Kosten: € 850,- / € 750,- (WO/HBO/MBO studenten)
Uren (sbu): 16 bijeenkomsten
Locatie: Gouda, Amersfoort (deels online)

Route
S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectmanager INCE, onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:


Onze praktische Cambridgecursus geeft veel gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind. De Cambridgecursus gaat weer van start in september 2021.

Meer informatie over de cursus

Onze Cambridgecursus is praktisch en geeft veel gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind. De cursussen worden gegeven vanaf niveau B2 tot en met niveau C2 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de groepen ingedeeld). 
  • First Certificate in English – FCE First (B2): Met zelfvertrouwen kunnen communiceren in een Engelstalige omgeving, in alledaagse leef-, leer- en werksituaties (meest gevolgde cursus).
  • Cambridge Advanced – CAE (C1): Met zelfvertrouwen in het Engels communiceren op gevorderd niveau in leef-, (academische) leer- en werksituaties.
  • Cambridge Proficiency – CPE (C2): Met zelfvertrouwen in het Engels communiceren op hoog niveau in leef-, (academische) leer- en werksituaties (near-native).
Het startniveau wordt bepaald aan de hand van een instaptoets. Bij aanmelding voor de Cambridgecursus krijg je een link toegestuurd voor de Oxford Online Placement Test. Deze test bepaalt jouw niveau van Engels. De test dient binnen 2 weken na ontvangst van de aanmeldlink ingevuld te zijn.

Examen

Afhankelijk van jouw niveau sluit je de cursus (na één of twee jaar) af met een van de examens: Cambridge First (First), Cambridge Advanced (CAE) of Cambridge Proficiency (CPE).

Locatie en data

De cambridgecursus bieden we aan in Gouda en Amersfoort. Je maakt een keuze op het aanmeldformulier. De cursus in Amersfoort is ook deels online.
 
  Gouda Amersfoort
Locatie Driestar educatief Hoornbeeck College
Bijeenkomsten 1x in de twee weken op woensdag 1x in de twee weken op dinsdag
Tijd 18.30 - 21.00 uur 19.00 - 21.30 uur
Startdatum 8 september 2021 7 september 2021

Kosten

De kosten zijn inclusief het Cambridge cursusboek en ander materiaal, maar exclusief de kosten voor het Cambridge-examen. Schrijf je je in als WO-, HBO- of MBO-student, dan vragen we je het bewijs van inschrijving hieronder te uploaden.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjoerd van den Berg. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

Join us!

 

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
Ik ben:


     
Adres (voor facturering)    
     
Bijeenkomst    
Voorkeur locatie:

Tweede voorkeur locatie:

Betreft dit een herinschrijving:

Niveau Engels (indicatie):


 
Voor studenten mbo, hbo, wo
     
Akkoord    
     
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden:
Medewerkers van het Van Lodenstein College
en het Hoornbeeck College gaan akkoord met

deze voorwaarden.