Cambridgecursus

Wil jij je beheersing van het Engels grondig aanpakken? Voel jij ook vaak een drempel om Engels te spreken, terwijl je al best wat kennis in huis hebt? Wil je een Cambridgecertificaat halen? Driestar onderwijsadvies biedt je de mogelijkheid om een cursus Cambridge Engels te volgen.​ In Amersfoort bieden we tevens een deel van de cursus online aan.

Kosten: € 750,- / € 650,- (WO/HBO/MBO studenten)
Uren (sbu): 16 bijeenkomsten
Locatie: Gouda, Amersfoort (deels online)

Route
S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectmanager INCE, onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:


Onze praktische Cambridgecursus geeft veel gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind. De Cambridgecursus gaat weer van start in september 2021.

Meer informatie over de cursus

Onze Cambridgecursus is praktisch en geeft veel gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind.

De Cambridgecursus is bedoeld voor iedereen die aan zijn of haar niveau van Engels wil werken. De cursussen worden gegeven vanaf niveau B2 tot en met niveau C2 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de groepen ingedeeld). 
  • First Certificate in English – FCE First (B2): Met zelfvertrouwen kunnen communiceren in een Engelstalige omgeving, in alledaagse leef-, leer- en werksituaties (meest gevolgde cursus).
  • Cambridge Advanced – CAE (C1): Met zelfvertrouwen in het Engels communiceren op gevorderd niveau in leef-, (academische) leer- en werksituaties.
  • Cambridge Proficiency – CPE (C2): Met zelfvertrouwen in het Engels communiceren op hoog niveau in leef-, (academische) leer- en werksituaties (near-native).

Examen

Afhankelijk van jouw niveau sluit je de cursus (na één of twee jaar) af met een van de examens: Cambridge First (First ), Cambridge Advanced (CAE) of Cambridge Proficiency (CPE).

Kosten

De kosten zijn inclusief het Cambridge cursusboek en ander materiaal, maar exclusief de kosten voor het Cambridge-examen.
Schrijf je je in als WO-, HBO- of MBO-student, dan vragen we je het bewijs van inschrijving hieronder te uploaden.

Aanmelden

Het startniveau wordt bepaald aan de hand van een instaptoets. Bij aanmelding voor de Cambridgecursus krijg je een link toegestuurd voor de Oxford Online Placement Test. Deze test bepaalt jouw niveau van Engels. De test dient binnen 2 weken na ontvangst van de aanmeldlink ingevuld te zijn.

Welcome!

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
Ik ben:


     
Adres (voor facturering)    
     
Bijeenkomst    
Voorkeur locatie:

Tweede voorkeur locatie:

Betreft dit een herinschrijving:

Niveau Engels (indicatie):


 
Voor studenten mbo, hbo, wo
     
Akkoord    
     
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden:
Medewerkers van het Van Lodenstein College
en het Hoornbeeck College gaan akkoord met

deze voorwaarden.