C.S. Lewis in 2023

Hoewel we oorspronkelijk een Lewiskring waren, hebben we intussen de opzet verbreed en denken we met elkaar na over de bronnen van de Kerk der eeuwen. 

Kosten: €10,-
Uren (sbu): 2,5
Locatie: Gouda Driestar educatief
Tijd: 13.30-16.30 uur
Route


Al jaren heeft Driestar hogeschool een kring voor oud-studenten. Deze kring is begonnen als Lewiskring en heet, evenals de vriendenkring van Lewis, ‘de Inklings’ (‘Inktlieden’), ofwel ‘zij die van lezen (en schrijven) houden’. Momenteel lezen we niet alleen Lewis, maar ook werken uit de schat van twintig eeuwen christelijke geloofstraditie. Dit jaar richten we ons op de moderne tijd die begon rond 1790. De werken uit die periode bespreken we op drie woensdagmiddagen onder leiding van dr. Ewald Mackay.

Tijd en plaats

De middagen zijn van 14.00 - 16.30 uur in lokaal 2.05. 

Kosten

Het bijwonen van een middag kost € 10,00. Studenten van Driestar educatief mogen de middagen gratis bijwonen. Heb je een waardebon? Lever deze in en woon de middag(en) gratis bij. Dit kun je invullen op het aanmeldformulier.

Je kunt je aanmelden door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens  
     
School of organisatie    
Ik ben oud-student en wil gebruikmaken van mijn waardebon:

Ik ben student van Driestar educatief:

     
Bijeenkomst    
Ik meld me aan voor de bijeenkomst op:


     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.