Basiscursus VVE

Ben je als pedagogisch medewerker, invaller of vrijwilliger betrokken bij een VVE locatie? Dan is het belangrijk dat je VVE-gekwalificeerd bent.

Kosten: € 1200,-
Uren (sbu): 12 modules
Locatie: Barneveld

Route
E. (Elsbeth) Schouten-Schuitemaker

projectmedewerker onderwijsadvies

Telefoon:
0182-540333 0182-540333


Nieuwe wet- en regelgeving

Vanaf 1 januari 2018 is er een nieuwe wet- en regelgeving. In die regelgeving staat dat pedagogisch medewerker minimaal 12 dagdelen scholing nodig hebben om goed te kunnen werken in de vve. In de Basistraining VVE, die bestaat uit 12 modules, gaan we in op de ontwikkeling van spel, motoriek, taalvaardigheid en sociaal-emotionele vaardigheden van kinderen van 0 tot 6 jaar. Ook is er een module over observeren en het belang van ouderbetrokkenheid.

Ervaren onderwijsadviseurs die gespecialiseerd zijn in het (zeer) jonge kind zullen de bijeenkomsten verzorgen. Vanuit het expertiseteam Jonge Kind worden zij op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom het (zeer) jonge kind.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten die nog geen of weinig basiskennis van of ervaring met VVE hebben. Door het volgen van de 12 VVE-modules ben je VVE gekwalificeerd.

Kosten en aanvragen

Deze basiscursus VVE wordt op aanvraag gegeven. De kosten zijn  €1200,- per deelnemer.  Bij tien deelnemers kan de cursus op locatie gegeven worden. 

Voor aanvragen van deze cursus of om meer informatie te ontvangen, kun je contact opnemen met de onderwijsadviseur. 

Persoonlijke gegevens    
     
Interesse voor:

     
Bevestiging    
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.