Basiscursus ParnasSys WMK

Tijdens deze basiscursus leer je hoe WMK de samenhang biedt tussen schoolontwikkeling en personeelsontwikkeling. Ook leer je hoe het instrument helpt om zicht te krijgen op de vraag of je de goede dingen goed doet. Dat is een essentiële vraag als het gaat over kwaliteitszorg.

Kosten: € 99,-
Uren (sbu): 3
Locatie: Gouda
Tijd: 9.00u-12.00u
Route
T.J.C. (Anton) de Jong

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760508 0182-760508
LinkedIn:


ParnasSys WMK is dé totaaloplossing voor kwaliteitsmanagement dat voldoet aan de laatste eisen van de inspectie en scholen helpt om eigen ambities waar te maken.

Het instrument is een middel voor het onderwijs om beter zicht te krijgen op processen. Het gaat daarbij  niet om planning en controle, maar om ruimte en vertrouwen.


Tijdens de training ParnasSys WMK Basis leer je:

  • Het systeem WMK verkennen aan de hand van de verschillende onderdelen (vragenlijsten, planning, persoonlijke ontwikkeling);
  • Het concept achter WMK begrijpen;
  • Een planning te ontwerpen voor het afnemen van vragenlijsten in een cyclus met het oog op het verzamelen en analyseren van data voor het nieuwe schoolplan;
  • Een eigen Quickscan te ontwikkelen.
Verder besteden we aandacht aan de overstap van Integraal naar ParnasSys WMK; welke route u dan het best kunt gebruiken.

Aan het einde van de cursus ontvangt elke deelnemer een certificaat.


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.