Basiscursus Leerlijn hoogbegaafdheid in ParnasSys

Deze basiscursus is bedoeld voor ib'ers en andere specialisten in de basisschool, zoals talentcoaches en coördinatoren hoogbegaafdheid. Tijdens deze cursus leer je hoe je de leerlijn Kader voor ontwikkeling (van SLO) met behulp van de module Leerlijnen binnen ParnasSys kunt inzetten binnen je onderwijs.

Kosten: € 99,-
Uren (sbu): 3 uur
Locatie: Driestar educatief, Barneveld
Tijd: 13.00u - 16.00u
Route
M. (Martine) Blonk

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760763 0182-760763
LinkedIn:


We beginnen met een korte inleiding rond de theorie en gebruiken daarbij het ‘Denkluik’ en het ‘Zijnsluik’ van Tessa Kieboom. Vervolgens gebruiken we deze theorie in de signalering via ParnasSys  Welke leerlingen uit de groep van een leerkracht laten kenmerken van (hoog)begaafdheid zien? Dan moet de onderwijsleersituatie wel zodanig zijn ingericht, dat de eventueel (hoog)begaafde leerling dat ook kan laten zien.

Je leert ook de technische kant: Hoe neem je in Beheer van ParnasSys de leerlijn Kader voor ontwikkeling over? Hoe koppel je die aan de juiste leerlingen? Hoe scoor je vervolgens wat je hebt waargenomen? Welke overzichten kunnen er geproduceerd worden? En last but not least: hoe maak je heel handig op grond van je waarnemingen en gesprekken een goed plan van aanpak voor een groepje leerlingen?

Bij Driestar onderwijsadvies hebben we de doelen uit het pakket Kader voor Ontwikkeling voorzien van bronnen: toelichtingen de doelen en lesideeën bij  deze doelen. Dit pakket is na deze middag  voor jou beschikbaar als je school een abonnement op de leerlijnen heeft.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met de onderwijsadviseur. Aanmelden voor de basiscursus Leerlijn hoogbegaafdheid in ParnasSys kan via onderstaand formulier. 
 


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.