Contact

Geef je vraag aan ons door via onderstaand contactformulier, geef een adreswijziging door of neem contact met ons op via een van de onderstaande adressen.

Locatie Gouda

Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD  GOUDA (route of routeplanner)

Postbus 368
2800 AJ  GOUDA

Tel: 0182-540333

info@driestar-educatief.nl 

Driestar educatief ligt op loopafstand van het NS-station. Neem bij station Gouda de uitgang 'Bloemendaal' en ga daar linksaf. Volg het fietspad langs de Burg. Jamessingel tot je aan je rechterhand ons gebouw ziet 

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein. Er zijn zes oplaadplaatsen voor elektrische auto's beschikbaar. Is het parkeerterrein vol? Dan kan uitgeweken worden naar P+R Burgemeester Jamessingel (vijf minuten lopen), of in de avonduren naar de parkeerplaats van Driestar college aan de Bleulandweg.

Locatie Kapelle

Elstarstraat 1a
4421 DV  KAPELLE (routeplanner)

Tel: 0182-540333

Er zijn 12 (gratis) parkeerplaatsen op ons eigen parkeerterrein. Is het parkeerterrein vol? Dan kan uitgeweken worden naar het parkeerterrein van Jumbo-supermarkt (1 minuut lopen). Vriendelijk verzoek om niet in de wijk te parkeren.

Locatie Amersfoort

Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort (route of routeplanner
Tel: 0182-540333

Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Wij adviseren u daarom met klem om gebruik te maken van het openbaar vervoer of om, waar mogelijk, te carpoolen.

Pers

Journalisten of mediavertegenwoordigers met vragen of verzoeken aan Driestar educatief kunnen contact opnemen met Ineke van Asselt via telefoonnummer 06-12216056 of dit e-mailadres.

 

Voer beveiligingscode in:
 Security code