Coaching

Driestar educatief heeft ervaren coaches en supervisoren die jou of je team kunnen begeleiden.
 
Ervaar jij werkdruk? Hoe kan je omgaan met gedragsproblemen in de klas? Wil jij graag je vak verder uitbouwen? Loop je steeds tegen dezelfde patronen aan? Merk je dat je energie verliest? Dan kan individuele coaching een oplossing zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aan elk coachingstraject gaat een intakegesprek vooraf. In dit gesprek formuleren we met elkaar de leervragen. We zoeken samen naar je kwaliteiten en de juiste manier om deze in te zetten bij het beantwoorden van je leervragen.

Op zoek naar teamcoaching? Klik dan op 'Lees meer over teamcoaching'. 
W. (Thea) de Mots

Strategisch hr-adviseur, (team)coach, lid NOBCO

Telefoon:
0182-540336 0182-540336
LinkedIn:
Twitter:
G.J. (Gerben) Heldoorn

Manager onderwijsadvies

Telefoon:
0182-540369 0182-540369
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • Elk kind is van nature een onderzoeker, niet elk kind wordt een academicus

  Wat is dit? Hoe werkt dit? Waarom? Hoe moet dat? Peuters stellen eindeloos vragen bij elk nieuw ding dat ze ontdekken. En ze ontdekken veel! Jonge kinderen zijn van nature nieuwsgierig naar wat er om hen heen gebeurt. In hun spel zijn ze constant bezig met uitvinden hoe de wereld in elkaar zit. De kunst in ons onderwijs is om hen zo nieuwsgierig en gemotiveerd te laten blijven.

 • Kennis van drijfveren vergroot persoonlijk leiderschap

  Leiderschap begint met het tonen van persoonlijk leiderschap. Begin september dit jaar investeerde een groep jonge mensen in hun persoonlijk leiderschap tijdens de zomerschool bij Driestar hogeschool in Gouda. Het instrument Management Drives leverde hieraan een belangrijke bijdrage.

 • De kwaliteit van de vraag wordt bepaald door het antwoord

  Goede vragen stellen is een kunst. We vervallen al snel in het stellen van gesloten vragen, of semi-open vragen (waarbij de leerlingen vooral bezig zijn het door jou gewenste antwoord te raden). Dat is zo lekker controleerbaar!

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›