Taalreis Engels (Broadstairs)

Wil jij een intensive taaltraining en tevens een goede voorbereiding op je Cambridge-examen? Of wil jij effectiever Engels kunnen geven? Ga dan met ons mee naar Broadstairs (Engeland)!

Elk jaar organiseert Driestar onderwijsadvies een taalreis Engels naar Engeland. Join us!

We organiseren de reis voor twee doelgroepen:

  • Voor basisschoolleerkrachten: deze cursus bevat alles wat een groepsleerkracht nodig heeft om effectiever Engels te kunnen geven. De cursus richt zich op de ontwikkeling van Engelse taalvaardigheden, maar ook op effectieve taaldidactiek voor Engelse lessen en bepaling of je deze kunt inzetten in je eigen school en klaslokaal. Je verwerft het onmisbare classroom English, waardoor je leerlingen duidelijk, overtuigd en to the point kunt aanspreken.
  • Voor iedereen die zijn of haar Engels op een hoger niveau wil brengen: deze cursus richt zich op de ontwikkeling van Engelse taalvaardigheden, zodat je op een hoger niveau komt (FCE of CAE). Je leert nieuw vocabulaire in je eigen persoonlijke of professionele context toe te passen en je groeit in zelfvertrouwen. Deze reis is bovendien een goede voorbereiding op je Cambridge-examen.

Een deelnemer aan deze studiereis liet weten:
Een studieweek met maximale opbrengst: hard werken, veel leren, maar ook: een voldaan gevoel over de tijd die je hieraan besteedt!'

Data

De reist staat gepland van 2 - 5 mei 2023.  Andere data zijn (voor teams) bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op. 

Kosten

De kosten worden nog nader bepaald (ongeveer tussen € 795,00  en € 995,- per deelnemer). Dit omvat alle lessen en accommodatie (halfpension/host family). Als je zelf de accommodatie wil regelen is dat ook mogelijk en zullen de kosten voor het gastgezin niet in de prijs worden meegerekend.

De prijs is exclusief je reiskosten (vliegtuig, auto, veerboot, trein) en persoonlijke uitgaven. Je dient je eigen reis te boeken.

Onze ervaring met eerdere studiereizen leert ons dat veel scholen bereid zijn om de cursus van hun medewerkers te betalen uit het budget dat zij hebben voor nascholing. De volgende subsidies komen daarvoor in aanmerking:

  • IFO: Er is IFO-subsidie voor verschillende soorten mobiliteit, aanvragen is nog mogelijk.
  • Erasmus+: alleen als je school dit al heeft aangevraagd voor het nieuwe schooljaar.

Aanmelden

Je kunt je tot en met 1 februari 2023 aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.
Vol is vol. Let op: kosteloos afmelden kan ook tot 1 februari 2023. Het is niet mogelijk om
je daarna af te melden. Wel kan een collega in jouw plaats deelnemen.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met onderwijsadviseur Diana Geurts. 

     
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:

     
Adresgegevens    
     
School of organisatie    
     
In geval van nood    
     
Accommodatie    
Rookt:

     
     
Akkoord    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden