Studiereis Broadstairs

Wil jij effectiever Engels kunnen geven? Ga dan met ons mee naar Broadstairs! Tijdens deze reis voor basisschoolleerkrachten staan taalvaardigheden en didactiek centraal. 

Programma

In het lesprogramma richten we ons op de eigen vaardigheden van de leerkrachten. Daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan praktische handvatten en inspirerende lesideeën voor onder-, midden- en bovenbouw.

Hierbij kun je denken aan ‘classroom language’, hoe geef je CLIL vorm, en ideeën voor ‘songs, poetry and books’. Natuurlijk verdiepen we ons ook in de Engelse cultuur, om zo een bijdrage te leveren aan succesvolle internationalisering op school.

In het programma mag een bezoek aan een goede bookshop niet ontbreken. Altijd goed om materialen mee terug te nemen die tijdens de Engelse les kunnen worden gebruikt. 

Driestar onderwijsadvies zorgt voor ervaren en enthousiaste begeleiders die voor een aantrekkelijke invulling van deze studieweek zorgen.

Een deelnemer aan deze studiereis liet weten: 'Een studieweek met maximale opbrengst: hard werken, veel leren, maar ook: een voldaan gevoel over de tijd die je hieraan besteedt!'

Data

De reist staat gepland van 16 tot en met 20 oktober 2017. Andere data zijn (voor teams) bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op. 

Kosten

De kosten voor deze week bedragen €795,00 per deelnemer. Dit omvat alle lessen en accommodatie (halfpension). De prijs is exclusief je reiskosten (vliegtuig, auto, veerboot, trein) en persoonlijke uitgaven. Je dient je eigen reis te boeken.

Onze ervaring met eerdere studiereizen leert ons dat veel scholen bereid zijn om de cursus van hun medewerkers te betalen uit het budget dat zij hebben voor nascholing. De volgende subsidies komen daarvoor in aanmerking:

  • IPV: Er is IPV-subsidie voor verschillende soorten mobiliteit, aanvragen is nog mogelijk.
  • Erasmus+: alleen als je school dit al heeft aangevraagd voor 2017-2018.

Aanmelden

Je kunt je tot en met 14 september a.s. aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:

     
Vervoer en overnachting    
Ik heb beschikking over een auto:
Met wie zou je een kamer willen delen?
     
Noodgevallen  
     
School, functie en niveau    
English level:


     
Bevestiging    
Akkoord algemene voorwaarden:
     
Opmerkingen