Engels

English matters! Dat geldt in onze samenleving die steeds internationaler wordt, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Met zelfvertrouwen communiceren zodat mensen om je heen je begrijpen.

Of dat nu voor de klas is, op een vakantie of via een email. Driestar onderwijsadvies levert graag een bijdrage aan het verhogen van het niveau Engels in het primair- en voortgezet onderwijs. Maar ook van iedereen die graag verder wil met zijn of haar Engelse taalvaardigheden.

Engels in het PO
Graag helpen wij jullie bij het bepalen waar jullie school, team en leerkrachten staan op het gebied van Engels. Klik op onderstaande button voor meer informatie. 

Engels in het VO
Voor docenten werkend in het VO bieden we Cambridgecursussen aan variërend van de levels A1 – C2. Bijvoorbeeld voor docenten tweetalig onderwijs of versterkend talenonderwijs die hun certificaat B2 of hoger willen halen. Ook organiseren wij studiereizen naar Engeland. Meer informatie vind je in het menu bij cursussen en studiereizen. 

Iedereen die beter Engels wil leren
Ook voor iedereen die voor werk of privé aan zijn of haar Engels wil werken, bieden we diverse cursussen aan. Onze trainers hebben een persoonlijke benadering en bieden actueel en inspirerend materiaal waardoor je uitgedaagd wordt om te leren. De bijeenkomsten worden gekenmerkt door het principe ‘learning by doing’.
Meer informatie vind je in het menu bij cursussen. 
J.D. (Diana) Geurts

Onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-540333 0182-540333
LinkedIn:

Blogs

    Lees meer blogs ›