Engels

English matters! Dat geldt in onze samenleving die steeds internationaler wordt, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Met zelfvertrouwen communiceren zodat mensen om je heen je begrijpen.

Of dat nu voor de klas is, op een vakantie of via een email. Driestar onderwijsadvies levert graag een bijdrage aan het verhogen van het niveau Engels in het primair- en voortgezet onderwijs. Maar ook van iedereen die graag verder wil met zijn of haar Engelse taalvaardigheden.

Engels in het PO
Graag helpen wij jullie bij het bepalen waar jullie school, team en leerkrachten staan op het gebied van Engels. Klik op onderstaande button voor meer informatie. 

Engels in het VO
Voor docenten werkend in het VO bieden we Cambridgecursussen aan variërend van de levels A1 – C2. Bijvoorbeeld voor docenten tweetalig onderwijs of versterkend talenonderwijs die hun certificaat B2 of hoger willen halen. Ook organiseren wij studiereizen naar Engeland. Meer informatie vind je in het menu bij cursussen en studiereizen. 

Iedereen die beter Engels wil leren
Ook voor iedereen die voor werk of privé aan zijn of haar Engels wil werken, bieden we diverse cursussen aan. Onze trainers hebben een persoonlijke benadering en bieden actueel en inspirerend materiaal waardoor je uitgedaagd wordt om te leren. De bijeenkomsten worden gekenmerkt door het principe ‘learning by doing’.
Meer informatie vind je in het menu bij cursussen. 
S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectmanager INCE, onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:

Nieuws

 • Het op een goede manier aanleren van de Engelse taal blijft een aandachtspunt

  ‘We zochten als school naar een manier waarop we het vak Engels beter tot zijn recht konden laten komen. We wilden onszelf ontwikkelen en daar ook in de lespraktijk mee aan de slag.’ Het team van de Dr. C. Steenblokschool uit Goes koos daarom voor de nulmeting Engels van Driestar onderwijsadvies.

 • Data evenementen Driestar educatief bekend!

  Goede sprekers, praktische toerusting voor je vak, interessante ontmoetingen en goede zorg. Dat zijn de ingrediënten van een onderwijssymposium van Driestar educatief. Hierbij de data voor het cursusjaar 2021-2022.

 • Met meer zelfvertrouwen Engels spreken, schrijven, luisteren en lezen

  Thuis in de avonduren je Engelse taalvaardigheden verbeteren? Begin maart gaat er een online cursus Engels van start! Daarnaast is er speciaal voor deelnemers aan het Cambridge examen B2 First een korte cursus van vijf bijeenkomsten ter voorbereiding op het examen. De cursussen zijn geschikt voor docenten, studenten en middelbare scholieren die met meer zelfvertrouwen Engels willen leren spreken, schrijven, luisteren en lezen.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Lees meer blogs ›