Sociale veiligheid

Wij zien het als een Bijbelse opdracht om de school als veilige leer- en leefplek te creëren. Een school is sociaal veilig als ‘de psychische en fysieke veiligheid van leerlingen en personeel niet door handelingen van andere mensen wordt aangetast’.Driestar onderwijsadvies kan je helpen om dit op jouw school vorm te geven.
W. (William) Meuleman

Portefeuillehouder passend onderwijs en onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760530 0182-760530
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • De ideale wereld

  Hoe zou de ideale wereld eruit zien, als je alles zou mogen bepalen? Met het burgerschapsspel Terra Nova Minimaatschappij sta je aan het roer van een nieuwe samenleving. Jouw team bestuurt een eiland waar niets vaststaat en alles wordt bevraagd. Het lot van de eilandbewoners ligt in jullie handen.

 • Robinson Crusoe: avontuurlijk én puriteins

  Robinson Crusoe, de wereldberoemde held die overleefde op een onbewoond eiland, is driehonderd jaar geleden geboren. Althans, de roman waarin hij de hoofdrol heeft. Dat het boek niet slechts gaat over een heldhaftige en vernuftige schipbreukeling, maar ook over ellende, verlossing en dankbaarheid, is bij veel minder mensen bekend.

 • Aan wie geef jij 'Kikker is kikker'?

  Wie kent hem niet: Kikker van Max Velthuijs. Tijdens de leesbevorderingscampagne Geef een prentenboek cadeau is de klassieker Kikker is kikker te koop voor maar €2 en kun je het boek ook doneren voor een goed doel.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›