Kindkans

Kindkans is speciaal ontwikkeld voor passend onderwijs. Het vormt dé oplossing voor samenwerkingsverbanden om ondersteuning vorm te geven.

Kindkans faciliteert het verdelen van middelen, het toewijzen van arrangementen of toelaatbaarheidsverklaringen of het gezamenlijk vergaderen met onderwijs, gemeente en zorg.
A.M. (Bart) Vollmuller

Projectmanager ICT

Telefoon:
0182-540347 0182-540347
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • ParnasSys Academie opnieuw in de Caraïben

  In de laatste week van maart brachten twee onderwijsadviseurs van de ParnasSys Academie opnieuw een bezoek aan de Caraïben. Dit keer waren zij op het eiland Aruba om met de schoolbesturen te praten die overwegen met ParnasSys te gaan werken en op Bonaire voor vervolgscholingen.

 • Uitnodiging Acadin-congres 2019

  Acadin organiseert op 2 oktober 2019 het 5e Acadin-congres. Dit jaar staat het congres volledig in het teken van interactie en workshops. Het congres is voor (proef)abonnementhouders en geïnteresseerde scholen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 • OGW – Trendanalyse

  Toetsen afnemen, invoeren en interpreteren in ParnasSys vraagt een goede voorbereiding en check. We ondersteunen je graag hierbij, zodat jij en je team kunnen ervaren hoe je toetsresultaten betekenisvol kunt maken.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›