Tarieven module ZIEN!

ZIEN! is een extra module bij het leerlingadministratie- en volgsysteem ParnasSys. Het onderdeel ZIEN! kost voor ParnasSysgebruikers € 1,- per leerling per jaar (excl. btw). Wanneer je ook gebruik wilt maken van de ZIEN!-leerlingvragenlijst komt hier  € 0,25 per leerling per jaar bij.

ZIEN! is ook te gebruiken als stand-alone versie. De kosten hiervan bedragen € 2,- per leerling per jaar (excl. btw). De leerlinggegevens uit jullie eigen leerlingadministratiesysteem worden éénmalig ingelezen in ZIEN!.

Tarieven scholing

Aan de invoering van ZIEN! is één verplicht dagdeel scholing gekoppeld (€ 810,-, vrijgesteld van btw). Omdat ZIEN! zo veel meer is dan ‘een vragenlijst’, is een goede inhoudelijke instructie van belang. De kennismaking met het ZIEN!-perspectief in relatie tot jullie schoolontwikkeling is belangrijk voor een goede implementatie. Elke introductiebijeenkomst is uit dat oogpunt dan ook maatwerk. Bekijk alle cursusmogelijkheden op deze pagina.

Bestellen

Je kunt het Expertsysteem Zien! bestellen door het orderformulier in te vullen. Voor vragen over je bestelling kun je mailen naar relatiebeheer@parnassys.nl

Tarieven leerlingvragenlijst

De kosten voor de ZIEN!-leerlingvragenlijst voor groep 5-8 zijn € 0,25 per leerling per jaar. Dit wordt berekend op basis van de gegevens van de 1 oktobertelling. De leerlingvragenlijst voor groep 1-4 en de bijbehorende digitaal te registreren versie voor groep (3)4 zijn gratis voor ZIEN!-gebruikers.

Je kunt de leerlingvragenlijst aanschaffen door het orderformulier in te vullen. Je kunt hierbij aangeven dat je zowel ZIEN! als de leerlingvragenlijst aan wil schaffen, of dat je ZIEN! al gebruikt en daarnaast de leerlingvragenlijst aan wil schaffen. De leerlingvragenlijst kan ongeveer twee weken na het invullen van het orderformulier voor jullie klaarstaan.