ZIEN! primair onderwijs

ZIEN! is een webbased expertsysteem dat meer doet dan het volgen van de leerling. ZIEN! geeft op basis van een analyse van observaties concrete doelen en handelingssuggesties. Om op die manier de leerkracht of docent te helpen bij het ondersteunen van leerlingen en groepen. ZIEN! ondersteunt het gehele proces van signaleren tot handelen. Klik hier voor ZIEN! VO.

Nieuws

 • Met ZIEN! de sociale veiligheid monitoren

  Het einde van het schooljaar is in zicht. Heb je de vragenlijsten voor de monitoring van sociale veiligheid inmiddels laten invullen door je leerlingen? En heb je in ParnasSys ook toestemming gegeven voor gegevensuitwisseling met de inspectie? 

 • Wat moet er anders in ZIEN!? Dien je wensen in bij ParnasSys

  Op het kennisportaal van ParnasSys vind je een community waar je je doorontwikkelwensen voor ZIEN! kunt delen en kunt stemmen op bestaande wensen. Laat weten hoe ZIEN! verbeterd kan worden!

 • ZIEN! Leerlingvragenlijsten voor so/vso en monitoring sociale veiligheid

  Voor sommige kinderen in het so/vso zijn de bestaande leerlingvragenlijsten te talig en abstract. Je leest hier meer over de speciale versies die voor hen zijn ontwikkeld én over de vraag hoe je aan de monitoringsplicht voor sociale veiligheid kunt voldoen.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›