Ultimview

Het digitale informatiesysteem Ultimview maakt het mogelijk om op bovenschools niveau kwaliteitsbeleid op te zetten.

Ultimview koppelt alle gangbare leerlingadministratiesystemen aan door scholen gevoerde personeelsadministraties en financiële pakketten.Met Ultimview wordt de actuele stand van zaken op scholen in één overzicht getoond. Driestar onderwijsadvies helpt je bij de implementatie.

A.M. (Bart) Vollmuller

Projectmanager ICT

Telefoon:
0182-540347 0182-540347
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • Alle cursussen van de ParnasSys Academie in een handig overzicht

  Wil jouw school stappen maken in het gebruik van ParnasSys in 2018? Meld je aan voor een van onze cursussen! Vraag een brochure aan met al onze cursussen tot de zomer of kijk op de website!

 • Is jouw school al klaar voor de AVG?

  De deelnemers van het symposium Verder met ParnasSys in Gouda vorige maand waren eerlijk: we hebben nog veel te doen om AVG-bewust te handelen. Hoe staat dat met jouw school? De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies helpt je erbij!

 • Overstappen van Integraal naar ParnasSys | WMK

  Als je Integraal gebruikt voor het vormgeven van kwaliteitszorg, is er in jouw ParnasSys-omgeving inmiddels de nieuwe optie ParnasSys | WMK. Vanaf 1 augustus wordt Integraal bevroren. Daarom raden wij aan om de resterende maanden van dit schooljaar te experimenteren met ParnasSys | WMK. We helpen je graag met de overstap tijdens onze gratis regiobijeenkomsten!

Blogs

  Bekijk alle blogs ›