Methodetoetsen en digitaal rapport

Download hier toetsdefinities voor in ParnasSys en lees meer over het digitaal rapport.

Op deze pagina vind je toetsdefinities die geïmporteerd kunnen worden in ParnasSys. Er wordt naar gestreefd om de beste definities weer te geven en zo veel mogelijk toetsen beschikbaar te stellen. Het aanbod is vast niet compleet, omdat er nieuwe methodes of nieuwe versies van methodes verschijnen. Houd voor updates over methodetoetsen in ParnasSys dus deze website in de gaten!

D. (Dick) Roobol

Onderwijsadviseur

Telefoon:
06-13040846 06-13040846
LinkedIn:

Nieuws

 • Taal- en rekendoelen CED, welke zijn cruciaal?

  Werk je met de CED basisleerlijnen voor taal en rekenen en wil je hierin een selectie maken? Welke doelen kunnen primair en welke doelen kunnen secundair ingezet worden? Driestar onderwijsadvies legt uit hoe je dit kan doen.

 • Mondelinge taalvaardigheid in beeld met Mondeling op Maat

  Met het observatie-instrument Mondeling op Maat, beschikbaar in de leerlijnenmodule van ParnasSys, kun je de mondelinge taalvaardigheid van elke leerling goed in beeld brengen.

 • Steun of deel wensen voor ParnasSys

  Binnen ParnasSys, het meest gebruikte leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem voor basisscholen in Nederland is een community forum toegevoegd. Deel ervaringen, stel vragen en deel jouw wensen voor de doorontwikkeling van ParnasSys.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›