Gynzy Academie

Flexibilisering van het onderwijs, kindgesprekken, vorming, adaptieve software, de taxonomie van Bloom... Soms zie je door de bomen het bos niet meer. 


Gynzy ken je ongetwijfeld van de bordsoftware, maar Gynzy heeft veel meer te bieden dan dat, namelijk de verwerkingssoftware. Dit is een digitale adaptieve leeromgeving voor basisschoolleerlingen. 

Met de verwerkingssoftware kunnen leerlingen op hun eigen niveau binnen de klas werken (rekenen, spelling, grammatica, woordenschat, e.d.). Je kunt de verwerkingssoftware van Gynzy op verschillende manieren inzetten. Zo sluit de oefenstof aan bij reeds bestaande lesmethoden en kun je met de Verwerkingssoftware ook werken via een leerlijn (of een combinatie van beide). Klik hier voor meer informatie over de software.

Je begint hier niet zomaar mee. Het werken met digitale verwerkingssoftware vraagt om een goede doordenking en je wilt als school ook ervaren hoe het is om met deze software te werken.  

Dat kan! 

Wij komen graag bij jullie op school vertellen over de mogelijkheden van Gynzy. Niet als doel, maar als middel om goed onderwijs vorm te geven en zichtbaar te maken. Niet als los instrument, maar als een tandwiel in een groter geheel.

Is je interesse gewekt? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op voor een goed gesprek of een gratis presentatie op school.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens  
     
Interesse    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.  
J. (Jan) de Waard

Onderwijsadviseur ParnasSys en Gynzy

Telefoon:
0182-540306 0182-540306
LinkedIn: