Schoolplan

Wij begeleiden de ontwikkeling van je schoolplan: van voorbereiding, tot het opstellen en de evaluatie. Driestar onderwijsadvies begeleid je in het hele proces van het schoolplan: van voorbereiding, tot het opstellen en de evaluatie. Het schoolplan is een document waarin een school eens in de vier jaar het beleid van de kwaliteit van het onderwijs beschrijft. Wist jij dat je het schoolplan samen met je team maakt? In drie fases begeleidt Driestar onderwijsadvies jouw school in het opstellen van jullie schoolplan. Ontdek welke ideeën jullie hebben over goed onderwijs en ontwikkel je team.
 
T.J.C. (Anton) de Jong

Onderwijsadviseur

Telefoon:
06-51921277 06-51921277
LinkedIn:

Nieuws

 • Het nieuwe nascholingsaanbod staat online!

  Verder leren: welke stap ga jij zetten? Als leraar ben je je leven lang gericht op leren, niet alleen voor je leerlingen maar ook voor jezelf. Jouw nascholing komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team.

 • ‘Het christelijk onderwijs verkeert op allerlei manieren in de branding’

  Over een maand is het zo ver, de tweedaagse voor schoolleiders 2020. Het thema is ‘de strijd om het kind’. Een van de hoofdsprekers is dr. W. van Vlastuin. Hij geeft alvast een doorkijkje naar zijn bijdrage aan de tweedaagse, die op 2 en 3 april 2020 gehouden wordt op de Vanenburg in Putten.

 • Masterclass veranderen - wegens succes herhaald!

  De masterclass over veranderen op 22 mei was een succes. Daarom herhalen we deze masterclass op 24 september in Amersfoort. Ben jij er deze keer bij?

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›