Schoolplan

Een document waarin een school eens in de 4 jaar het beleid van de kwaliteit van het onderwijs beschrijft.  In drie fases begeleidt Driestar managementadvies jouw school in het opstellen van jullie schoolplan.
T.J.C. (Anton) de Jong

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760508 0182-760508
LinkedIn:

Nieuws

 • Elk kind is van nature een onderzoeker, niet elk kind wordt een academicus

  Wat is dit? Hoe werkt dit? Waarom? Hoe moet dat? Peuters stellen eindeloos vragen bij elk nieuw ding dat ze ontdekken. En ze ontdekken veel! Jonge kinderen zijn van nature nieuwsgierig naar wat er om hen heen gebeurt. In hun spel zijn ze constant bezig met uitvinden hoe de wereld in elkaar zit. De kunst in ons onderwijs is om hen zo nieuwsgierig en gemotiveerd te laten blijven.

 • Kennis van drijfveren vergroot persoonlijk leiderschap

  Leiderschap begint met het tonen van persoonlijk leiderschap. Begin september dit jaar investeerde een groep jonge mensen in hun persoonlijk leiderschap tijdens de zomerschool bij Driestar hogeschool in Gouda. Het instrument Management Drives leverde hieraan een belangrijke bijdrage.

 • Schrijf je nu in voor de Schoolleidersdag 2018

  Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de Schoolleiderdag 2018. Op vrijdag 5 oktober denken we graag samen met elkaar na over het toekomstperspectief voor het onderwijs. Welkom!

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›