Intern begeleider

Driestar onderwijsadvies kan je als intern begeleider ondersteunen met coaching en opleidingen. Door alle nieuwe ontwikkelingen rondom passend onderwijs komt er soms ook druk op het werk van een intern begeleider te staan. Ook zijn er nieuwe thema’s waar begeleiders van op de hoogte willen of moeten zijn. Driestar onderwijsadvies denkt daarbij graag met je mee.
A.P. (Anneke) Struijk

Orthopedagoog-generalist
BIG: 59926953431

Telefoon:
0182-760567 0182-760567
LinkedIn:

Nieuws

 • Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel

  De afgelopen maanden hebben wij vier nieuwe boeken uitgegeven rondom uiteenlopende thema's. Verwerkingsboek voor nieuwkomers, prentenboek rondom mediawijsheid, boek rond persoonsvorming en een praktisch boek om waarde(n)vol onderwijs te geven. Bestel de boeken in onze webwinkel!

 • Bestrijding van leesfouten bij kleine woordjes

  Bij het lezen van een tekst kan een leeszwak kind fouten maken bij, zoals dat in de vakliteratuur genoemd wordt, functiewoorden en inhoudswoorden. Functiewoorden zijn de kleine woordjes zoals voorzetsels, lidwoorden, aanwijzende voornaamwoorden (bijvoorbeeld: die, dat), persoonlijke voornaamwoorden, en zo voort. Inhoudswoorden zijn de overige woorden en die zijn langer. In deze bijdrage een beproefde aanpak voor functiewoordjes.

 • Ben jij een antwoorden-juf of een procedure-juf?*

  Groep 3 en 4 zijn wat betreft rekenen zogenaamde valkuil-klassen. Je ziet een leerling aldoor goede resultaten behalen en je denkt dat hij of zij de stof voldoende beheerst, terwijl dat niet altijd het geval is. Dat komt openbaar in de tweede helft van groep 4. Dan worden de opgaven moeilijker en gaat die leerling uitvallen. Wat is er aan de hand?

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›