ParnasSys-APK: nu ook te volgen als individuele cursus! 24 mei 2016

Jaarlijks gaan onze onderwijsadviseurs bij grote besturen langs om een ParnasSys-APK te verzorgen. Op verzoek van onze klanten verzorgen wij deze ParnasSys-APK in het schooljaar 2016-2017 nu ook op onze locatie in Gouda.

De ontwikkelaars van het programma ParnasSys zitten niet stil. Dat heb je gemerkt. Maandelijks zijn er verbeteringen en uitbreidingen. Je hebt vast niet altijd de tijd of gelegenheid om je in deze aanpassingen te verdiepen. Toch zou het jammer zijn als je belangrijke ontwikkelingen die jou helpen niet zou inzetten, alleen maar omdat je ze niet kent. Tijdens de verdiepingscursus APK voor ParnasSys zorgen we ervoor dat je kennis op peil blijft. Om je kennis up-to-date te houden is onderhoud nodig. Daarom is het net als bij auto’s  goed om jaarlijks een APK rondom ParnasSys uit te laten voeren.

Aanmelden APK-cursussen 2016-2017

Klanten vroegen ons of wij deze ParnasSys-APK ook als cursus willen aanbieden op onze locatie in Gouda. We gaan graag op dat verzoek in en verzorgen daarom volgend schooljaar twee keer een cursus APK voor ParnasSys. Het is zeer aan te bevelen dat een schoolleider en de ib’er(s) van een school gezamenlijk naar de APK-cursus komen. Van harte welkom! 

Klik hier voor meer informatie over de cursusinhoud, data en aanmelden of neem contact op met Bert van der Mel, (0182) 76 04 08.

Meer nieuws