Symposium Verder met ParnasSys

Van5 april 14:30
tot5 april 19:30
Locatie:Gouda

Het jaarlijkse symposium Verder met ParnasSys van Driestar onderwijsadvies vindt plaats op 5 april 2017.

Dit jaar organiseren we het symposium Verder met ParnasSys in een vernieuwde vorm, met nóg meer inhoud. Je kunt maar liefst drie workshops volgen over allerhande thema’s en modules! Nieuw is mogelijkheid om één op één een uur lang samen met een onderwijsadviseur te kijken naar de inzet van ParnasSys op jouw school: de zogenoemde actualiteitscheck. Ook kun je in ons kenniscafé allerhande informatie inwinnen over bijvoorbeeld ZIEN!, de nieuwe leerlijn meer- en hoogbegaafdheid, over opbrengstgericht werken en sociale veiligheid. Tijdens het kenniscafé zijn ook leuke pitches en is er tijd om te netwerken. Van harte welkom!

Inhoud workshops: onderzoeken en informeren met ParnasSys

In ParnasSys zijn ontzettend veel gegevens opgeslagen met betrekking tot de leerlingen. Het is een goede ontwikkeling dat scholen minder willen vastleggen om het vastleggen, maar relevante data willen bewaren. Die relevante onderzoeksdata kunnen worden gebruikt om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Niet om te resulteren in eindeloze plannen, maar om op een onderzoekende manier na te gaan wat wel en wat niet werkt in de praktijk. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken welke data je doorgeeft, hoe je ouders en stakeholders informeert. In de workshops op dit symposium wordt aandacht besteed aan onderzoeken en informeren.

Bekijk hieronder het volledige programma en de inhoud van de workshops.

Kosten

De kosten bedragen € 99,- per persoon.

Doelgroep

Het symposium Verder met ParnasSys is bedoeld voor leerkrachten, intern begeleiders, directeuren en bestuurders in het primair onderwijs.

  • 14.30u - Opening
  • 15.00u - Workshopronde 1
  • 16.00u - Pauze/kenniscafé
  • 16.30u - Workshopronde 2
  • 17.30u - Maaltijd & kenniscafé
  • 18.30u - Workshopronde 3
  • 19.30u - Afsluitende borrel
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
School of organisatie    
Ik ben oud-student en wil gebruikmaken van mijn waardebon:

     
Workshops    
     
Diner    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.