Terugkomdag expertcursus ZIEN!

qweqweqwe qweqwe qwe

Van 21 februari 09:00
tot 21 februari 16:00
Locatie: Gouda

Heb je vorig jaar de expertcursus ZIEN! gevolgd? Kom dan naar de terugkomdag zodat je certificaat geldig blijft.

Wanneer ben je tevreden over het gebruik van ZIEN!? Worden de mogelijkheden benut om met de ouders samen te werken door gebruik van de handelingssuggesties, een ouderavond of de oudervragenlijst? Wat als je de uitslag van de leerlingvragenlijst vergelijkt met het ZIEN!-profiel van de observatielijst?

Het is nodig om up-to-date te blijven. Daarom organiseren wij jaarlijks een terugkomdag voor de deelnemers van de expertcursus. Op deze wijze blijft het certificaat dat je tijdens deze expertcursus behaalde geldig. Tijdens de expertcursus ZIEN! deed je onder andere vaardigheden op voor het begeleiden van leerkrachten in het gebruik van ZIEN!. Daarnaast leerde je een leerling- en een groepsprofiel te lezen en leerde je hoe de ouderbetrokkenheid vergroot kan worden met behulp van ZIEN!. Tijdens de terugkomdag worden de laatste ontwikkelingen op de verschillende leergebieden behandeld en is er ruimte voor het stellen van vragen. Je opmerkingen en vragen kunnen vooraf gemaild worden naar de onderwijsadviseur die de terugkomdag leidt.

Deze terugkomdag wordt gehouden op 21 februari van 9.00 tot 16.00 uur in het gebouw van Driestar educatief in Gouda. De kosten bedragen € 299,-. 

Deze terugkomdag werd al eerder georganiseerd in september 2016, maar vanwege de vele inschrijvingen organiseren we de cursus nogmaals. Ben je in september niet geweest en wil je alsnog de terugkomdag volgen? Meld dan aan via onderstaand aanmeldformulier. 


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privĂ©-adres)  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.