ZIEN! VO op de NOT 2017 23 januari 2017

Maak kennis met de totaal vernieuwde versie van ZIEN!VO, het pedagogisch en didactisch leerlingvolgsysteem voor het voortgezet onderwijs. We zijn deze week aanwezig op de NOT!

De totaal vernieuwde versie van ZIEN!VO wordt op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) gepresenteerd. De NOT vindt plaats van 24 t/m 28 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie hierover vind je op de website van de NOT.

Wij nodigen je van harte uit om op vrijblijvende wijze kennis te maken met ZIEN!. Onze onderwijsadviseurs zijn aanwezig om je meer te vertellen en te laten zien, en om je vragen te beantwoorden. Je vindt de stand van ParnasSys en ZIEN! in hal 11, standnummer 11.C010. Hopelijk tot ziens!

Meer nieuws

  • Prijsvraag Taalpunt NL

   Leerlingen die met Taalpunt NL werken, opgelet! Dit jaar maken we een nieuwe, christelijke methode Nederlands (de opvolger van Taalpunt NL). We zoeken een naam voor de nieuwe methode. En daar hebben we jou voor nodig! Verzin jij de beste naam en win jij daarmee €25,-?

  • Extra afleveringen Driestarjournaal

   De veelbekeken reeks van Bijbelvertellingen in het Driestarjournaal stopt met Pinksteren. Volgende week zijn er nog een aantal extra afleveringen in samenwerking met Woord en Daad.

  • Aanpassing criteria voor vergoede dyslexiezorg

   Nu de leerlingen de helft van de tijd naar school gaan, betekent dit niet dat de ‘normale’ situatie van voor de sluiting van de scholen door de corona-maatregelen weer terug is. Als we de huidige criteria voor vergoede dyslexiezorg blijven hanteren, kan een leerling zeer waarschijnlijk niet aangemeld worden omdat het criterium ‘ernst’ niet voldoende kan worden onderbouwd. In dit bericht lees je hier meer over én een voorstel van Driestar educatief.

  • Verder met Engels: cursussen voor beginners en gevorderden

   Wil jij graag beter worden in Engels? Welk niveau je ook hebt, we hebben een cursus die aansluit bij jouw behoeften. Onze cursussen worden gegeven in Gouda en Amersfoort. Welke cursus past bij jou?

  • Ouderbetrokkenheid bij de dyslexiebehandeling

   Het onderzoekscentrum van Driestar educatief heeft onderzoek gedaan naar de meerwaarde van de begeleiding die dyslexiebehandelaren gaven aan ouders. De begeleiding vond plaats aan de hand van een kijkwijzer met aandachtspunten die in de literatuur als belangrijke elementen van de interactie tussen ouder en kind worden genoemd.