ZIEN! VO op de NOT 2017 23 januari 2017

Maak kennis met de totaal vernieuwde versie van ZIEN!VO, het pedagogisch en didactisch leerlingvolgsysteem voor het voortgezet onderwijs. We zijn deze week aanwezig op de NOT!

De totaal vernieuwde versie van ZIEN!VO wordt op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) gepresenteerd. De NOT vindt plaats van 24 t/m 28 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie hierover vind je op de website van de NOT.

Wij nodigen je van harte uit om op vrijblijvende wijze kennis te maken met ZIEN!. Onze onderwijsadviseurs zijn aanwezig om je meer te vertellen en te laten zien, en om je vragen te beantwoorden. Je vindt de stand van ParnasSys en ZIEN! in hal 11, standnummer 11.C010. Hopelijk tot ziens!

Meer nieuws

  • Maak kennis met Dirk Verweij

   Sinds 1 oktober is Dirk Verweij als nieuwe manager gestart bij Driestar onderwijsadvies, naast Marian Ruitenberg. In dit bericht stelt hij zich voor.

  • Hoge tevredenheid dyslexiebehandeling

   Driestar educatief heeft de uitslag van het cliënttevredenheidsonderzoek van Parantion binnen gekregen. Opnieuw zijn ouders zeer tevreden over onze diagnostiek en behandeling van ernstige enkelvoudige dyslexie. Daar zijn we als organisatie dankbaar voor. We vroegen Elienne Kik, moeder van Thomas die recent zijn behandeling afrondde, om een reactie.

  • Onderzoek naar leermiddelen

   In cursusjaar 2018-2019 peilden we de behoeften omtrent leermiddelen onder docenten in het reformatorisch VO. De vragenlijst werd ingevuld door 236 respondenten. Uit hun antwoorden blijkt dat het overgrote deel van de docenten behoefte heeft aan een complete methode. Aan minder traditionele werkvormen is minder behoefte.

  • Driestar educatief op Kuysersconferentie

   Van 3 tot en met 5 oktober bezochten Bram de Muynck, Bram Kunz en Piet Murre de tweejaarlijkse Kuyersconferentie in Grand Rapids (VS). Bij deze conferentie komen leraren, opleiders en onderzoekers samen om onderzoek en inzichten met elkaar te delen. Het thema van dit jaar was ‘Shaping Christian Learning’.

  • Waarom Berta en Bernhard deelnamen aan de Zomerschool

   Allebei zijn ze werkzaam bij Driestar educatief, en allebei deden ze mee aan de Zomerschool voor christelijke young professionals. De Zomerschool wordt al jaren georganiseerd door Driestar hogeschool, Erdee Media Groep, VGS en RMU. Berta Keuken en Bernhard van der Knijff blikken terug. “Het heeft me aangezet tot dieper nadenken over dingen.”