Wensen indienen bij ParnasSys voor module Leerlijnen 13 maart 2017

Op het kennisportaal van ParnasSys vind je de community, waar je je doorontwikkelwensen kunt delen en stemmen op bestaande wensen. We hebben de ingediende wensen voor de module Leerlijnen op een rijtje gezet, zodat je daar makkelijk op kunt stemmen!

We hebben alle ingediende wensen die betrekking hebben op de module Leerlijnen en daaraan gerelateerde onderwerpen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je snel kijken welke wensen jij ook belangrijk vindt, zodat je daarop kunt stemmen. Wanneer je op een wens klikt, ga je vanzelf naar die wens in de community. Je kunt je collega’s vragen om ook te stemmen. 

Planscherm

Sublesgroepen

Ontwikkelingsperspectief

Overzichten

Overig


Een tip voor s(b)o-scholen: kijk ook eens bij de wensen onder ‘administratie sbo/so/vso’.
De volgende wensen, zijn eerder ingediend, maar daar is het niet meer mogelijk om op te stemmen (graag een mail naar leerlijnen@driestar-educatief.nl als je het toch relevant vindt. We dienen de wens dan opnieuw in als er genoeg animo voor is):

Meer nieuws

  • Aanpassing criteria voor vergoede dyslexiezorg

   Nu de leerlingen de helft van de tijd naar school gaan, betekent dit niet dat de ‘normale’ situatie van voor de sluiting van de scholen door de corona-maatregelen weer terug is. Als we de huidige criteria voor vergoede dyslexiezorg blijven hanteren, kan een leerling zeer waarschijnlijk niet aangemeld worden omdat het criterium ‘ernst’ niet voldoende kan worden onderbouwd. In dit bericht lees je hier meer over én een voorstel van Driestar educatief.

  • Verder met Engels: cursussen voor beginners en gevorderden

   Wil jij graag beter worden in Engels? Welk niveau je ook hebt, we hebben een cursus die aansluit bij jouw behoeften. Onze cursussen worden gegeven in Gouda en Amersfoort. Welke cursus past bij jou?

  • Ouderbetrokkenheid bij de dyslexiebehandeling

   Het onderzoekscentrum van Driestar educatief heeft onderzoek gedaan naar de meerwaarde van de begeleiding die dyslexiebehandelaren gaven aan ouders. De begeleiding vond plaats aan de hand van een kijkwijzer met aandachtspunten die in de literatuur als belangrijke elementen van de interactie tussen ouder en kind worden genoemd.

  • Tijdelijk extra leerkracht nodig?

   Er ontstaat langzaam weer perspectief in deze coronatijd. Basisscholen en ook middelbare scholen openen langzaam de deuren weer. De afgelopen tijd is meer dan ooit gebleken dat onderwijs een vitale sector is voor onze samenleving. Al een tijd heeft het onderwijs last van personeelstekort. Driestar onderwijsadvies biedt scholen graag ondersteuning door aanbod van interim-leerkrachten.

  • Het nieuwe nascholingsaanbod staat online!

   Verder leren: welke stap ga jij zetten? Als leraar ben je je leven lang gericht op leren, niet alleen voor je leerlingen maar ook voor jezelf. Jouw nascholing komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team.