Wensen indienen bij ParnasSys voor module Leerlijnen 13 maart 2017

Op het kennisportaal van ParnasSys vind je de community, waar je je doorontwikkelwensen kunt delen en stemmen op bestaande wensen. We hebben de ingediende wensen voor de module Leerlijnen op een rijtje gezet, zodat je daar makkelijk op kunt stemmen!

We hebben alle ingediende wensen die betrekking hebben op de module Leerlijnen en daaraan gerelateerde onderwerpen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je snel kijken welke wensen jij ook belangrijk vindt, zodat je daarop kunt stemmen. Wanneer je op een wens klikt, ga je vanzelf naar die wens in de community. Je kunt je collega’s vragen om ook te stemmen. 

Planscherm

Sublesgroepen

Ontwikkelingsperspectief

Overzichten

Overig


Een tip voor s(b)o-scholen: kijk ook eens bij de wensen onder ‘administratie sbo/so/vso’.
De volgende wensen, zijn eerder ingediend, maar daar is het niet meer mogelijk om op te stemmen (graag een mail naar leerlijnen@driestar-educatief.nl als je het toch relevant vindt. We dienen de wens dan opnieuw in als er genoeg animo voor is):

Meer nieuws

  • Maak kennis met Dirk Verweij

   Sinds 1 oktober is Dirk Verweij als nieuwe manager gestart bij Driestar onderwijsadvies, naast Marian Ruitenberg. In dit bericht stelt hij zich voor.

  • Hoge tevredenheid dyslexiebehandeling

   Driestar educatief heeft de uitslag van het cliënttevredenheidsonderzoek van Parantion binnen gekregen. Opnieuw zijn ouders zeer tevreden over onze diagnostiek en behandeling van ernstige enkelvoudige dyslexie. Daar zijn we als organisatie dankbaar voor. We vroegen Elienne Kik, moeder van Thomas die recent zijn behandeling afrondde, om een reactie.

  • Onderzoek naar leermiddelen

   In cursusjaar 2018-2019 peilden we de behoeften omtrent leermiddelen onder docenten in het reformatorisch VO. De vragenlijst werd ingevuld door 236 respondenten. Uit hun antwoorden blijkt dat het overgrote deel van de docenten behoefte heeft aan een complete methode. Aan minder traditionele werkvormen is minder behoefte.

  • Driestar educatief op Kuysersconferentie

   Van 3 tot en met 5 oktober bezochten Bram de Muynck, Bram Kunz en Piet Murre de tweejaarlijkse Kuyersconferentie in Grand Rapids (VS). Bij deze conferentie komen leraren, opleiders en onderzoekers samen om onderzoek en inzichten met elkaar te delen. Het thema van dit jaar was ‘Shaping Christian Learning’.

  • Waarom Berta en Bernhard deelnamen aan de Zomerschool

   Allebei zijn ze werkzaam bij Driestar educatief, en allebei deden ze mee aan de Zomerschool voor christelijke young professionals. De Zomerschool wordt al jaren georganiseerd door Driestar hogeschool, Erdee Media Groep, VGS en RMU. Berta Keuken en Bernhard van der Knijff blikken terug. “Het heeft me aangezet tot dieper nadenken over dingen.”