Webinar Acadin voor hoogbegaafde leerlingen 11 september 2020

Acadin is de digitale leeromgeving voor meer- en hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs met meer dan 500 leeractiviteiten voor groep 1-8. Wil je hier meer informatie over en weten hoe je het bij je hoogbegaafde leerlingen inzet? Geef je op voor een webinar!

Webinar

Je kunt je aanmelden voor een algemene presentatie over Acadin via een webinar op 24 september 2020 van 15.30 - 16.15 uur of 7 oktober 2020 van 14.30 - 15.15 uur. Je kunt dan vrijblijvend kennismaken met Acadin. Er is aandacht voor de achtergrond en de praktijk en je krijgt een goed beeld hoe je Acadin kunt inzetten in de klas.

Aanmelden

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar administratie@acadin.nl o.v.v. naam, naam school, datum webinar. Van harte welkom!

 

Meer nieuws

  • Hoe spreekt de Bijbel over alcohol?

   Er zijn weer nieuwe lessen toegevoegd aan de kennisbank van Driestar educatief. In de nieuwste les Nederlands beantwoorden leerlingen bovenstaande vraag. In de kennisbank kunt u onder de tab ‘lessen’ verschillende lesvoorbeelden vinden. Er is een onderverdeling gemaakt voor de verschillende vakgebieden: talen, exacte vakken, zaakvakken, muziek/gym/bv en levensbeschouwing.

  • Bijzondere editie Kerstzangavond Driestar hogeschool

   De Kerstzangavond is voor velen een hoogtepunt in het jaar. Een volle Sint-Jan in Gouda, prachtige koorzang, honderden zingende studenten. Vanwege de coronasituatie kan het niet zoals eerdere jaren. Er komt dit jaar wel een heel bijzondere livestream-editie van de Kerstzangavond op maandagavond 14 december om 19.30u.

  • Bied ook passende zorg aan leerlingen met dyslexie!

   Ben jij het aanspreekpunt voor dyslexie binnen jouw school? Tijdens de cursus Dyslexiespecialist 2.0 doe je theoretische en praktische kennis op over de begeleiding, behandeling en nazorg van kinderen met dyslexie, allemaal volgens de nieuwste inzichten. Ib’er Bettie van Dijk heeft er ervaring mee. Lees haar verhaal en word ook zelf enthousiast!

  • Video: Conference Primary English 2021 goes online!

   Onze jaarlijkse Conference Primary English is dit jaar online. Zo houden we rekening met de geldende beperkingen én kunnen meer mensen zich aanmelden. Benieuwd waarom jij erbij moet zijn? Bekijk de videoboodschap.

  • Meet the teacher: vrijwilligers gezocht!

   En dan ben je leraar, de campagne die zich sterk maakt voor meer personeel in het christelijk-reformatorisch onderwijs, kan dit jaar vanwege het coronavirus helaas geen geïnteresseerden uitnodigen om eens mee te komen kijken in de klas. Wel krijgen deze geïnteresseerden online de mogelijkheid om in gesprek te gaan met enthousiaste leerkrachten. Wil jij helpen?