Waar ga jij jezelf in ontwikkelen? 20 juni 2019

Je doet je werk met plezier, maar toch kriebelt het weleens. Je bent op zoek naar verdieping in je werk, je wilt je vaardigheden verbeteren en/of jezelf persoonlijk ontwikkelen. Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

Nascholing helpt je bij je eigen groei en ontwikkeling, maar draagt ook bij aan beter onderwijs. En dat komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team. Met onze cursussen en opleidingen helpen we jou de talenten van je leerlingen en je collega’s te ontwikkelen. Dat doen we met de Bijbel als leidraad en dat merk je in al onze opleidingen, masters, werkplaatsen en cursussen.

Wat past bij jou?

Ben je een startende leerkracht en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden? Of ben je een ervaren leerkracht en wil je uitbouwen waar je goed in bent? Ben je een leidinggevende en wil je een doorontwikkeling in jouw leiderschap realiseren? We hebben een breed nascholingsaanbod dat aansluit bij de fase van jouw carrière. Maak een keuze op welk gebied jij jezelf wilt ontwikkelen.

 • Master: Driestar hogeschool heeft uitdagende onderwijsmasters in het programma. In welk thema ga jij je verdiepen?
 • Cursus: Driestar onderwijsadvies biedt cursussen op alle belangrijke onderwijsthema's. In een of meerdere bijeenkomsten breng je je kennis op peil.
 • Post-hbo-opleiding: de geaccrediteerde post-hbo-opleidingen van Driestar hogeschool maken van jou een expert in je vakgebied.
 • Werkplaats: een werkplaats is een professionele leergemeenschap waarin je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt.

Wij helpen je graag!

Vind je het lastig wat je precies moet kiezen? Driestar onderwijsadvies helpt je met het maken van de juiste stap in je loopbaan. Ervaren collega's gaan graag met je in gesprek om er samen achter te komen welke opleiding of cursus aansluit bij jouw behoefte.

Vragen? 

Meer informatie vind je op verder-leren.nl of in onze brochure.
Vraag deze gratis aan via onderstaand inschrijfformulier. 
 

Ik wil graag de brochure 'Verder leren' van Driestar onderwijsadvies ontvangen: 
 

 

 

 

   

Meer nieuws

  • Verdeeldheid over het afschaffen van toelatingstoetsen op de pabo

   In diverse media is gesuggereerd dat de toelatingstoetsen voor de pabo worden afgeschaft. Minister Van Engelshoven heeft in een overleg met de Tweede Kamer duidelijk gemaakt dat daar op dit moment geen sprake van is.

  • Driestar educatief neemt deel aan stadsdebat Gouda

   Hoe gaan we als samenleving om met opvattingen die als strijdig worden gezien met de democratie? Wat is het effect daarvan op de cohesie in de stad en wat zijn gevolgen voor polarisatie?

  • Driestaferelen in vijf bedrijven

   De reünie op 7 september was dé aftrap voor het jubileumjaar van ‘De Driestar’. 75 jaar Driestar levert genoeg leuke, ontroerende of gewoon interessante verhalen op. Neem het verhaal van Arie van Groningen student pedagogische academie De Driestar(1973-1976), achtereenvolgens onderwijsadviseur en docentenopleider bij Driestar educatief (2002 tot heden).

  • Leraren bedankt!

   Afgelopen zaterdag was het de Dag van de leraar! Om leraren een beetje extra in het zonnetje te zetten gingen we vrijdag langs bij basisschool De Wartburg in Woudenberg.

  • Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel

   Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel