Waar ga jij jezelf in ontwikkelen? 20 juni 2019

Je doet je werk met plezier, maar toch kriebelt het weleens. Je bent op zoek naar verdieping in je werk, je wilt je vaardigheden verbeteren en/of jezelf persoonlijk ontwikkelen. Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

Nascholing helpt je bij je eigen groei en ontwikkeling, maar draagt ook bij aan beter onderwijs. En dat komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team. Met onze cursussen en opleidingen helpen we jou de talenten van je leerlingen en je collega’s te ontwikkelen. Dat doen we met de Bijbel als leidraad en dat merk je in al onze opleidingen, masters, werkplaatsen en cursussen.

Wat past bij jou?

Ben je een startende leerkracht en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden? Of ben je een ervaren leerkracht en wil je uitbouwen waar je goed in bent? Ben je een leidinggevende en wil je een doorontwikkeling in jouw leiderschap realiseren? We hebben een breed nascholingsaanbod dat aansluit bij de fase van jouw carrière. Maak een keuze op welk gebied jij jezelf wilt ontwikkelen.

 • Master: Driestar hogeschool heeft uitdagende onderwijsmasters in het programma. In welk thema ga jij je verdiepen?
 • Cursus: Driestar onderwijsadvies biedt cursussen op alle belangrijke onderwijsthema's. In een of meerdere bijeenkomsten breng je je kennis op peil.
 • Post-hbo-opleiding: de geaccrediteerde post-hbo-opleidingen van Driestar hogeschool maken van jou een expert in je vakgebied.
 • Werkplaats: een werkplaats is een professionele leergemeenschap waarin je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt.

Wij helpen je graag!

Vind je het lastig wat je precies moet kiezen? Driestar onderwijsadvies helpt je met het maken van de juiste stap in je loopbaan. Ervaren collega's gaan graag met je in gesprek om er samen achter te komen welke opleiding of cursus aansluit bij jouw behoefte.

Vragen? 

Meer informatie vind je op verder-leren.nl of in onze brochure.
Vraag deze gratis aan via onderstaand inschrijfformulier. 
 

Ik wil graag de brochure 'Verder leren' van Driestar onderwijsadvies ontvangen: 
 

 

 

 

   

Meer nieuws

  • Zomersluiting Driestar educatief

   Tussen 22 juli en 16 augustus vieren wij zomervakantie en zijn onze locaties gesloten. Vanaf 19 augustus zijn we weer open en bereikbaar.

  • Benoeming Dirk Verweij manager onderwijsadvies

   Het college van bestuur en de raad van toezicht van Driestar educatief benoemt per 1 oktober 2019 de heer D.C. (Dirk) Verweij als manager onderwijsadvies. We zijn blij en dankbaar dat we een nieuwe manager hebben gevonden in de vacature die ontstaat door het vertrek van Gerben Heldoorn.

  • Traject Groepsleerkracht onderbouw start november 2019

   De start van het traject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader is verzet van september naar november 2019. Heb jij een pabodiploma en geef je les aan onderbouw vmbo-basis/kader of ben je van plan om in deze sector te gaan werken? Meld je dan nog aan voor 10 oktober 2019!

  • De eenjarige post-hbo-ib-opleiding start weer in september!

   Ben jij ib'er en zou je eigenlijk wel meer willen groeien in je rol? Denk er deze zomervakantie dan eens goed over na of onze eenjarige post-hbo-opleiding voor ib'ers niet wat voor jou is.

  • Terugblik symposium 25 jaar TaalpuntNL

   Op maandag 24 juni vierden we met auteurs, docenten en belangstellenden 25 jaar TaalpuntNL: de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. De naam TaalpuntNL bestaat overigens nog geen 25 jaar; in 1994 werd 'Fundamentaal' ontwikkeld op basis van de geamendeerde kerndoelen. Bij de herziening in 2005 kreeg de methode haar huidige naam.