Verder met Engels: cursussen voor beginners en gevorderden 26 mei 2020

Wil jij graag beter worden in Engels? Welk niveau je ook hebt, we hebben een cursus die aansluit bij jouw behoeften. Onze cursussen worden gegeven in Gouda en Amersfoort. Welke cursus past bij jou?Voor beginners: Get Started, the Basics

Tijdens deze cursus (niveau A1-A2) werk je in twaalf lessen met leuke, afwisselende werkvormen aan je Engels. We beginnen bij de basis. Zo helpen we je om (misschien opnieuw) je eerste stappen in het spreken van de Engelse taal te zetten. Van de twaalf lessen worden er vier lessen online aangeboden en acht lessen op locatie gegeven.

Meer informatie over Get Started, the Basics

Voor beginners en doorzetters: English, The Next Step

In deze cursus (niveau B1) breid je je woordenschat verder uit en werk je aan de  vaardigheden listening, reading, speaking en writing. Je kunt kiezen uit vier lessen online of vier lessen Classroom English (op locatie). Een mooie toespitsing voor docenten die lesgeven in het Engels in het voortgezet onderwijs. Deze cursus biedt tevens uitzicht op doorstroom naar de Cambridgecursus.

Meer informatie over English, The Next Step

Voor (wat meer) gevorderden: Cambridgecursus

Als je je beheersing van het Engels grondig wilt aanpakken, kun je de Cambridgecursus (niveau B2, C1 of C2) volgen. Deze praktische cursus van zestien bijeenkomsten geeft veel gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind. 

Meer informatie over de Cambridgecursus

Vragen?

S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectmanager INCE, onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:

Meer nieuws

  • PLG helpt bij vormgeven les

   Een professionele leergemeenschap (PLG) van docenten kan hen helpen om hun lessen meer expliciet vorm te geven vanuit christelijk perspectief, zo blijkt uit een pilotonderzoek van het onderzoekscentrum van Driestar educatief.

  • Studiemiddag jeugdliteratuur 25 september

   Op 20 maart zou de studiedag gehouden worden over het thema ‘Lezen is kiezen’. Door de coronacrisis moesten we de bijeenkomst annuleren.

  • Lesvoorbeelden vanuit christelijk perspectief

   Het kan een behoorlijke opgave zijn om een gewone vakles te geven vanuit een christelijk perspectief, zonder dat het gekunsteld wordt.

  • Taalpunt NL wordt Kapitaal

   De vo-methode Nederlands Taalpunt NL wordt volledig herzien en verdient daarom een nieuwe naam. Om tot een goede naam te komen, zetten we een prijsvraag uit onder alle leerlingen van de reformatorische vo-scholen. Dat leverde maar liefst 248 inzendingen op!

  • Begin je nieuwe schooljaar waardevol!

   Ooit ontdekt dat elke les die je geeft iets te maken heeft met een Bijbelse waarde? Mooi om dat deze zomervakantie eens te laten bezinken. Ontdek hier hoe waardenonderwijs jou kan helpen bij het vormgeven van de christelijke les.