Vacature toetsontwikkelaar voor TaalpuntNL Geplaatst op 17 december 2018

Voor de herziening van methode TaalpuntNL is Driestar onderwijadvies op zoek naar een toetsontwikkelaar. Momenteel worden deel 4 BB, KB en GT/Mavo herzien. Herken jij je in onderstaande vacature? Solliciteer snel!

TaalpuntNL is de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. In een aantal delen wordt een complete leerlijn voor het vmbo en de onderbouw van havo/vwo aangeboden. Uitgangspunten zijn ‘taal als gave’ en ‘taal als uniek communicatiemiddel tussen mensen’. De methode biedt een doorgaande leerlijn voor het gehele vmbo, en voor de onderbouw van havo en vwo.

Vacature

Voor de vacature zoeken we iemand die enthousiast wordt en voldoet aan de volgende functie-eisen:
 
 • Je ontwikkelt hoofdstuktoetsen bij deel 4 BB, deel 4 KB en deel 4 GT/Mavo
 • Je hebt kennis van de doelgroep, en hebt ervaring met het maken van toetsen.
 • Je hebt kennis van RTTI/OBIT (Bloom).
In totaal is voor deze taak 80 uur beschikbaar. Je kunt ook voor een deel van de taak solliciteren. Het werk kan thuis worden uitgevoerd. De uitvoering van deze taak zal zijn in de periode van januari tot en met maart 2019.
 
Heb je interesse? Stuur een mail naar de projectleider Arie van Groningen.
 

Meer nieuws

  • Het fenomeen Driestarstel: Steven en Paulien Middelkoop

   Al zo’n 75 jaar zijn ze er, Driestarstellen. Net zolang als de naam De Driestar bestaat. In 1944 komen we de naam als eerste tegen, op de gevel van een kweekschool op reformatorische grondslag in Krabbendijke. Die naam siert nog steeds de gevel, nu van twee scholen in Gouda: Driestar educatief en Driestar college.

  • Negen pabostudenten doorstaan detoxchallenge

   “789 berichten in 35 chats!” "Hè, die lege plaats in mijn broekzak is weer opgevuld.“ "Ik ben blij dat ik hem terug heb, maar ergens ook weer niet.” Drie reacties van studenten die de detox challenge aangingen.

  • Veranderingen in de kinderopvang

   In de wereld van peuterspeelzalen en kinderopvang is de laatste jaren veel veranderd. Sinds 1 januari 2018 zijn alle peuterspeelzalen verdwenen en opgegaan in de kinderopvang. Het heet nu peuteropvang hoewel qua inhoud vaak weinig is veranderd.

  • Een zelfrijdend autootje maken van een muizenval tijdens de Make IT Day

   Gisterochtend ontvingen we zo'n 360 groep 7 en 8-leerlingen van Goudse basisscholen in ons gebouw. Onder leiding van pabo-2-studenten maakten ze kennis met traditionele en innovatieve technieken.

  • Terugblik nascholingsdag bewegingsonderwijs 2019

   Woensdag 6 maart was onze jaarlijkse nascholingsdag bewegingsonderwijs. Een inspirerende dag waarin (aanstaande) leerkrachten bewegingsonderwijs nieuwe ideeën opdeden en met elkaar uitwisselden.