Vacature toetsontwikkelaar voor TaalpuntNL 17 december 2018

Voor de herziening van methode TaalpuntNL is Driestar onderwijadvies op zoek naar een toetsontwikkelaar. Momenteel worden deel 4 BB, KB en GT/Mavo herzien. Herken jij je in onderstaande vacature? Solliciteer snel!

TaalpuntNL is de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. In een aantal delen wordt een complete leerlijn voor het vmbo en de onderbouw van havo/vwo aangeboden. Uitgangspunten zijn ‘taal als gave’ en ‘taal als uniek communicatiemiddel tussen mensen’. De methode biedt een doorgaande leerlijn voor het gehele vmbo, en voor de onderbouw van havo en vwo.

Vacature

Voor de vacature zoeken we iemand die enthousiast wordt en voldoet aan de volgende functie-eisen:
 
 • Je ontwikkelt hoofdstuktoetsen bij deel 4 BB, deel 4 KB en deel 4 GT/Mavo
 • Je hebt kennis van de doelgroep, en hebt ervaring met het maken van toetsen.
 • Je hebt kennis van RTTI/OBIT (Bloom).
In totaal is voor deze taak 80 uur beschikbaar. Je kunt ook voor een deel van de taak solliciteren. Het werk kan thuis worden uitgevoerd. De uitvoering van deze taak zal zijn in de periode van januari tot en met maart 2019.
 
Heb je interesse? Stuur een mail naar de projectleider Arie van Groningen.
 

Meer nieuws

  • Buiten schilderen

   Wist je dat verftubes hebben gezorgd voor een kentering in de kunstgeschiedenis? Niet alleen die tubes uiteraard, maar de uitvinding daarvan heeft wel een belangrijke rol gespeeld.

  • Uitslag Studiekeuze123 - 81% (zeer) tevreden!

   Ruim de helft van de eerstejaars studenten krijgt spijt van zijn studiekeuze. Met Studiekeuze123.nl neemt het hoger onderwijs actie om te zorgen voor betrouwbare en objectieve informatie. De uitslagen voor dit jaar zijn weer bekend.

  • Cadeautip voor leerlingen 10-14 jaar en ouder

   Op zoek naar een boekje om aan de leerlingen van jouw school mee te geven, bijvoorbeeld als cadeau voor het examen of voor het afscheid van groep 8? Denk eens aan het boek "Waarom ben jij gereformeerd? De geloofsbelijdenis voor tieners." Het boek legt in eenvoudige taal belangrijke delen van de Nederlandse Geloofdsbelijdenis uit.

  • Voorwaarden inzet BOUW! ONL, op zorgniveau 3

   BOUW! is een uniek computergestuurd interventieprogramma waarmee leesproblemen bij risicoleerlingen in groep 2 t/m 4 kunnen worden voorkomen.

  • NIEUW - Prentenboek Stijn blust de brand

   Stijn wil graag filmpjes kijken op de tablet, maar mama vindt dat nu niet goed. Boos gaat hij naar buiten: saai! Dan is daar Isa, die een leuk plan heeft…