Vacature toetsontwikkelaar voor TaalpuntNL Geplaatst op 17 december 2018

Voor de herziening van methode TaalpuntNL is Driestar onderwijadvies op zoek naar een toetsontwikkelaar. Momenteel worden deel 4 BB, KB en GT/Mavo herzien. Herken jij je in onderstaande vacature? Solliciteer snel!

TaalpuntNL is de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. In een aantal delen wordt een complete leerlijn voor het vmbo en de onderbouw van havo/vwo aangeboden. Uitgangspunten zijn ‘taal als gave’ en ‘taal als uniek communicatiemiddel tussen mensen’. De methode biedt een doorgaande leerlijn voor het gehele vmbo, en voor de onderbouw van havo en vwo.

Vacature

Voor de vacature zoeken we iemand die enthousiast wordt en voldoet aan de volgende functie-eisen:
 
 • Je ontwikkelt hoofdstuktoetsen bij deel 4 BB, deel 4 KB en deel 4 GT/Mavo
 • Je hebt kennis van de doelgroep, en hebt ervaring met het maken van toetsen.
 • Je hebt kennis van RTTI/OBIT (Bloom).
In totaal is voor deze taak 80 uur beschikbaar. Je kunt ook voor een deel van de taak solliciteren. Het werk kan thuis worden uitgevoerd. De uitvoering van deze taak zal zijn in de periode van januari tot en met maart 2019.
 
Heb je interesse? Stuur een mail naar de projectleider Arie van Groningen.
 

Meer nieuws

  • Mooie scores voor lvo-studenten bij landelijke kennistoetsen

   Studenten van de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs bij Driestar hogeschool scoren goed op de landelijke kennistoetsen in december. Bij meerdere vakken is de score 100%!

  • Stapp; bewust online – doet jouw school al mee?

   Twee vriendinnen lopen kletsend door de winkelstraten. Ze bekijken kleding en schoenen en maken terloopse opmerkingen. Ondertussen worden ze gevolgd en wordt alles dat kan leiden tot koopgedrag geregistreerd. ’s Avonds herkennen de meiden hun shopgedrag terug in het aanbod dat ze letterlijk voorgeschoteld krijgen.

  • Gedichtendag

   Hoe zwaar is taal, wat weegt een woord? ‘Wilt u het halfom of mager?’ ‘Mag ’t ietsjes meer zijn?’ vraagt de slager. ‘Aan een stukje, of in plakjes?’

  • Herhaalde oproep: Driestar educatief zoekt nieuw lid van de raad van toezicht

   In verband met het statutair aftreden van een lid zijn wij op zoek naar een nieuw lid van de raad van toezicht. Solliciteren kan tot en met 2 februari 2019.

  • “Dyslexie een beperking? Mijn kind heeft zijn eigen unieke talenten"

   Wat is dyslexie eigenlijk en hoe voelt dat voor iemand? Om dit te laten ervaren, organiseert Driestar educatief dyslexiebelevingsavonden. “Dit zou verplicht moeten zijn voor alle ouders en leerkrachten die werken met kinderen met dyslexie”, merken ouders op die hieraan meedoen.