Tip voor ouders: symposium mediaopvoeding 19 maart 2018

Speciaal voor christelijke opvoeders organiseren Stichting Mediawijzer en Driestar onderwijsadvies op vrijdag 13 april een bezinningsavond over mediaopvoeding. Wil je de ouders die bij school betrokken zijn namens ons uitnodigen voor dit symposium?

Ook rond mediaopvoeding werken school en ouders intensief samen, hoewel zij daarbij een andere verantwoordelijkheid hebben. Daarom organiseren we naast ons symposium mediawijsheid voor leraren ook een avondsymposium voor ouders over mediaopvoeding: ‘Door de ogen van je kind’. Wil je ouders van school op dit symposium wijzen, bijvoorbeeld door een berichtje in de nieuwsbrief?

Symposium mediaopvoeding: door de ogen van je kind

Regelmatig spreken we ouders van onze leerlingen over hun worstelingen met mediaopvoeding. Wat is wijs en wat niet? Op 13 april organiseren Stichting Mediawijzer en Driestar educatief een symposium over mediaopvoeding: ‘Door de ogen van je kind!’. Speciaal voor opvoeders. Van harte aanbevolen!

Door bijdragen van Sjaak Jacobse (Driestar onderwijsadvies, JBGG en Stichting Mediawijzer) en Steven Middelkoop (Yona Foundation), diverse workshops en gedachte-uitwisseling, beleef je nieuwe media door de ogen van je kind. Je wordt geïnspireerd en toegerust om met mediaopvoeding aan de slag te gaan in jullie gezin.

Kijk verder voor meer informatie en aanmelden.
 

Meer nieuws