Studiemiddag jeugdliteratuur 25 september 9 juli 2020

Op 20 maart zou de studiedag gehouden worden over het thema ‘Lezen is kiezen’. Door de coronacrisis moesten we de bijeenkomst annuleren.refter.PNG
De nieuwe datum, 25 september, leek toen nog ver weg en we dachten dat de crisis dan al lang voorbij zou zijn. Hoewel er nog veel onzeker is, weten we wel dat de zaal die we hebben gehuurd groot genoeg is. De refter (zie foto) kan àlle deelnemers bergen, met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel. Voor mensen die op de wachtlijst staan is er door deze regel helaas geen plaats.

We hopen op een mooie studiemiddag, vrijdagmiddag 25 september in klooster Nieuw Sion. Van tevoren krijg je nog een e-mail met praktische informatie.

Neem voor meer informatie contact op met Janneke de Jong.

Meer nieuws

  • Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

   Tijdens de zomervakantie is Driestar educatief vier weken volledig gesloten, van week 30 tot en met 33. Als je in die periode contact zoekt met Driestar educatief geldt het volgende:

  • PLG helpt bij vormgeven les

   Een professionele leergemeenschap (PLG) van docenten kan hen helpen om hun lessen meer expliciet vorm te geven vanuit christelijk perspectief, zo blijkt uit een pilotonderzoek van het onderzoekscentrum van Driestar educatief.

  • Lesvoorbeelden vanuit christelijk perspectief

   Het kan een behoorlijke opgave zijn om een gewone vakles te geven vanuit een christelijk perspectief, zonder dat het gekunsteld wordt.

  • Taalpunt NL wordt Kapitaal

   De vo-methode Nederlands Taalpunt NL wordt volledig herzien en verdient daarom een nieuwe naam. Om tot een goede naam te komen, zetten we een prijsvraag uit onder alle leerlingen van de reformatorische vo-scholen. Dat leverde maar liefst 248 inzendingen op!

  • Begin je nieuwe schooljaar waardevol!

   Ooit ontdekt dat elke les die je geeft iets te maken heeft met een Bijbelse waarde? Mooi om dat deze zomervakantie eens te laten bezinken. Ontdek hier hoe waardenonderwijs jou kan helpen bij het vormgeven van de christelijke les.