Schrijf je nu in voor de Schoolleidersdag 2018 30 augustus 2018

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de Schoolleiderdag 2018. Op vrijdag 5 oktober denken we graag samen met elkaar na over het toekomstperspectief voor het onderwijs. Welkom!

De Schoolleidersdag wordt georganiseerd door Driestar managementadvies en de VGS. Dit jaar vindt de dag plaats in Van der Valk Hotel Houten van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Programma

De dag begint met lezingen van ingenieur en onderneemster Claire Boonstra en drs. Dick van Meeuwen. In de middag kunt je diverse workshops volgen. Wilt je je verdiepen in onderwijs met portfolio’s of ben je benieuwd hoe we de kinderen kunnen voorbereiden op de maatschappelijke ontwikkelingen? De workshops worden gegeven door o.a. Jan den Ouden, Jan Willem Linskens (Korps Mariniers), Bart Jan Spruyt, Pieter Moens en Rens Rottier. Tussendoor is er geregeld tijd voor ontmoetingen met collega’s.
Aan het einde van de dag geeft ds. A.T. Vergunst een lezing over Het christelijk geloof en de cultuurtaak (vorming van een onderscheidende geest). We sluiten de dag af met een diner.

Praktische informatie

Het uitgebreide programma, een overzicht van de workshops en andere praktische informatie zoals de kosten vind je hier.

Aanmelden

Je kunt je voor dit evenement aanmelden via de website van de VGS.

Meer nieuws