ParnasSys Academiedag op 17 april! 21 februari 2019

De Academiedag van de ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies, voorheen het symposium Verder met ParnasSys, vindt plaats op woensdag 17 april 2019!Welke vaardigheid wil jij versterken en waar wil jij meer over weten? Tijdens onze ParnasSys Academiedag is er weer volop keuze! Je kunt dit jaar naast de workshops ook kiezen voor een lezing over gepersonaliseerd leren, korte presentaties/pitches over flexibilisering van onderwijs, schoolkwaliteit en ouderbetrokkenheid én het uitvoeren van de actualiteitscheck voor jouw school! Ben je daarnaast wel benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij ParnasSys en Gynzy en zou je graag jouw mening daarover willen geven? Dan ben je welkom in het ParnasSys-LAB.

Of je nu komt om je te oriënteren of om te leren, je bent van harte uitgenodigd! Kom je ook? Kijk voor meer informatie op parnassys.nl/academiedag of bekijk de video hieronder en meld je aan!

 

Meer nieuws

  • Zomersluiting Driestar educatief

   Tussen 22 juli en 16 augustus vieren wij zomervakantie en zijn onze locaties gesloten. Vanaf 19 augustus zijn we weer open en bereikbaar.

  • Benoeming Dirk Verweij manager onderwijsadvies

   Het college van bestuur en de raad van toezicht van Driestar educatief benoemt per 1 oktober 2019 de heer D.C. (Dirk) Verweij als manager onderwijsadvies. We zijn blij en dankbaar dat we een nieuwe manager hebben gevonden in de vacature die ontstaat door het vertrek van Gerben Heldoorn.

  • Traject Groepsleerkracht onderbouw start november 2019

   De start van het traject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader is verzet van september naar november 2019. Heb jij een pabodiploma en geef je les aan onderbouw vmbo-basis/kader of ben je van plan om in deze sector te gaan werken? Meld je dan nog aan voor 10 oktober 2019!

  • De eenjarige post-hbo-ib-opleiding start weer in september!

   Ben jij ib'er en zou je eigenlijk wel meer willen groeien in je rol? Denk er deze zomervakantie dan eens goed over na of onze eenjarige post-hbo-opleiding voor ib'ers niet wat voor jou is.

  • Terugblik symposium 25 jaar TaalpuntNL

   Op maandag 24 juni vierden we met auteurs, docenten en belangstellenden 25 jaar TaalpuntNL: de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. De naam TaalpuntNL bestaat overigens nog geen 25 jaar; in 1994 werd 'Fundamentaal' ontwikkeld op basis van de geamendeerde kerndoelen. Bij de herziening in 2005 kreeg de methode haar huidige naam.