ParnasSys Academiedag op 17 april! Geplaatst op 21 februari 2019

De Academiedag van de ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies, voorheen het symposium Verder met ParnasSys, vindt plaats op woensdag 17 april 2019!Welke vaardigheid wil jij versterken en waar wil jij meer over weten? Tijdens onze ParnasSys Academiedag is er weer volop keuze! Je kunt dit jaar naast de workshops ook kiezen voor een lezing over gepersonaliseerd leren, korte presentaties/pitches over flexibilisering van onderwijs, schoolkwaliteit en ouderbetrokkenheid én het uitvoeren van de actualiteitscheck voor jouw school! Ben je daarnaast wel benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij ParnasSys en Gynzy en zou je graag jouw mening daarover willen geven? Dan ben je welkom in het ParnasSys-LAB.

Of je nu komt om je te oriënteren of om te leren, je bent van harte uitgenodigd! Kom je ook? Kijk voor meer informatie op parnassys.nl/academiedag en meld je aan!

Meer nieuws

  • Uitnodiging Acadin-congres 2019

   Acadin organiseert op 2 oktober 2019 het 5e Acadin-congres. Dit jaar staat het congres volledig in het teken van interactie en workshops. Het congres is voor (proef)abonnementhouders en geïnteresseerde scholen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

  • AD-PEP, twee maanden verder

   Twee maanden geleden, op 18 januari ging onze nieuwe opleiding Associate Degree: Pedagogisch Educatief Professional van start. 86 nieuwe studenten kwamen naar Gouda om feestelijk welkom geheten te worden.

  • Het fenomeen Driestarstel: Steven en Paulien Middelkoop

   Al zo’n 75 jaar zijn ze er, Driestarstellen. Net zolang als de naam De Driestar bestaat. In 1944 komen we de naam als eerste tegen, op de gevel van een kweekschool op reformatorische grondslag in Krabbendijke. Die naam siert nog steeds de gevel, nu van twee scholen in Gouda: Driestar educatief en Driestar college.

  • Wijziging in Meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling

   In Nederland worden naar schatting 119.000 kinderen geconfronteerd met huiselijk geweld. Gemiddeld wordt er één kind per schoolklas mishandeld, dat zijn twee kinderen per kinderopvanglocatie. Daarom is sinds eind 2018 de app ‘Meldcode kindermishandeling’ beschikbaar. De app is speciaal voor beroepskrachten uit de kinderopvang ontwikkeld.

  • Negen pabostudenten doorstaan detoxchallenge

   “789 berichten in 35 chats!” "Hè, die lege plaats in mijn broekzak is weer opgevuld.“ "Ik ben blij dat ik hem terug heb, maar ergens ook weer niet.” Drie reacties van studenten die de detox challenge aangingen.