ParnasSys Academiedag op 17 april! 21 februari 2019

De Academiedag van de ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies, voorheen het symposium Verder met ParnasSys, vindt plaats op woensdag 17 april 2019!Welke vaardigheid wil jij versterken en waar wil jij meer over weten? Tijdens onze ParnasSys Academiedag is er weer volop keuze! Je kunt dit jaar naast de workshops ook kiezen voor een lezing over gepersonaliseerd leren, korte presentaties/pitches over flexibilisering van onderwijs, schoolkwaliteit en ouderbetrokkenheid én het uitvoeren van de actualiteitscheck voor jouw school! Ben je daarnaast wel benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij ParnasSys en Gynzy en zou je graag jouw mening daarover willen geven? Dan ben je welkom in het ParnasSys-LAB.

Of je nu komt om je te oriënteren of om te leren, je bent van harte uitgenodigd! Kom je ook? Kijk voor meer informatie op parnassys.nl/academiedag of bekijk de video hieronder en meld je aan!

 

Meer nieuws

  • Update groepskaart ParnasSys

   Gebruik je de groepskaart in ParnasSys voor het volgen en plannen van je onderwijs? Dan is er goed nieuws! De groepskaart is per 15 mei vernieuwd; nieuwe look, maar ook nieuwe mogelijkheden.

  • Nieuwe data Zien!-experttrajecten

   In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

  • Datum literatuurstudiemiddag bekend

   Jaarlijks organiseren we een literatuurstudiemiddag voor alle liefhebbers van literatuur. Volgend cursusjaar zal dit zijn op vrijdagmiddag 27 september.

  • De ideale wereld

   Hoe zou de ideale wereld eruit zien, als je alles zou mogen bepalen? Met het burgerschapsspel Terra Nova Minimaatschappij sta je aan het roer van een nieuwe samenleving. Jouw team bestuurt een eiland waar niets vaststaat en alles wordt bevraagd. Het lot van de eilandbewoners ligt in jullie handen.

  • Robinson Crusoe: avontuurlijk én puriteins

   Robinson Crusoe, de wereldberoemde held die overleefde op een onbewoond eiland, is driehonderd jaar geleden geboren. Althans, de roman waarin hij de hoofdrol heeft. Dat het boek niet slechts gaat over een heldhaftige en vernuftige schipbreukeling, maar ook over ellende, verlossing en dankbaarheid, is bij veel minder mensen bekend.