Oriëntatieavond leidinggevenden in het onderwijs Geplaatst op 20 februari 2019

Op 15 april organiseren wij in samenwerking met VGS een oriëntatieavond voor zij-instromers die nadenken over leidinggeven in het onderwijs.
Ben jij werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven, heb je een geschikte opleiding of voldoende werkervaring als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan om te ontdekken of een baan in het onderwijs iets voor jou is!

Waarom een oriëntatieavond voor zij-instromers?

Het tekort aan directeuren in het reformatorisch-christelijk (basis)onderwijs blijft actueel. We zijn daarom op zoek mensen die open staan voor een carrièreswitch. Driestar educatief vraagt samen met VGS aandacht voor het tekort aan goede leidinggevenden in het onderwijs. Leidinggevenden met ervaring in het bedrijfsleven of andere sectoren willen we daarom oproepen om serieus na te denken over de overstap naar het onderwijs.

Ben jij op zoek naar zo'n carrièreswitch en heb jij het in je op schoolleider te worden? Kom dan langs op 15 april! Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!

Meer nieuws

  • Uitnodiging Acadin-congres 2019

   Acadin organiseert op 2 oktober 2019 het 5e Acadin-congres. Dit jaar staat het congres volledig in het teken van interactie en workshops. Het congres is voor (proef)abonnementhouders en geïnteresseerde scholen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

  • AD-PEP, twee maanden verder

   Twee maanden geleden, op 18 januari ging onze nieuwe opleiding Associate Degree: Pedagogisch Educatief Professional van start. 86 nieuwe studenten kwamen naar Gouda om feestelijk welkom geheten te worden.

  • Het fenomeen Driestarstel: Steven en Paulien Middelkoop

   Al zo’n 75 jaar zijn ze er, Driestarstellen. Net zolang als de naam De Driestar bestaat. In 1944 komen we de naam als eerste tegen, op de gevel van een kweekschool op reformatorische grondslag in Krabbendijke. Die naam siert nog steeds de gevel, nu van twee scholen in Gouda: Driestar educatief en Driestar college.

  • Wijziging in Meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling

   In Nederland worden naar schatting 119.000 kinderen geconfronteerd met huiselijk geweld. Gemiddeld wordt er één kind per schoolklas mishandeld, dat zijn twee kinderen per kinderopvanglocatie. Daarom is sinds eind 2018 de app ‘Meldcode kindermishandeling’ beschikbaar. De app is speciaal voor beroepskrachten uit de kinderopvang ontwikkeld.

  • Negen pabostudenten doorstaan detoxchallenge

   “789 berichten in 35 chats!” "Hè, die lege plaats in mijn broekzak is weer opgevuld.“ "Ik ben blij dat ik hem terug heb, maar ergens ook weer niet.” Drie reacties van studenten die de detox challenge aangingen.