Oriëntatieavond leidinggevenden in het onderwijs 20 februari 2019

Op 15 april organiseren wij in samenwerking met VGS een oriëntatieavond voor zij-instromers die nadenken over leidinggeven in het onderwijs.
Ben jij werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven, heb je een geschikte opleiding of voldoende werkervaring als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan om te ontdekken of een baan in het onderwijs iets voor jou is!

Waarom een oriëntatieavond voor zij-instromers?

Het tekort aan directeuren in het reformatorisch-christelijk (basis)onderwijs blijft actueel. We zijn daarom op zoek naar mensen die open staan voor een carrièreswitch. Driestar educatief vraagt samen met VGS aandacht voor het tekort aan goede leidinggevenden in het onderwijs. Leidinggevenden met ervaring in het bedrijfsleven of andere sectoren willen we daarom oproepen om serieus na te denken over de overstap naar het onderwijs.

Ben jij op zoek naar zo'n carrièreswitch en heb jij het in je op schoolleider te worden? Kom dan langs op 15 april! Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!

Meer nieuws

  • Verdeeldheid over het afschaffen van toelatingstoetsen op de pabo

   In diverse media is gesuggereerd dat de toelatingstoetsen voor de pabo worden afgeschaft. Minister Van Engelshoven heeft in een overleg met de Tweede Kamer duidelijk gemaakt dat daar op dit moment geen sprake van is.

  • Driestar educatief neemt deel aan stadsdebat Gouda

   Hoe gaan we als samenleving om met opvattingen die als strijdig worden gezien met de democratie? Wat is het effect daarvan op de cohesie in de stad en wat zijn gevolgen voor polarisatie?

  • Driestaferelen in vijf bedrijven

   De reünie op 7 september was dé aftrap voor het jubileumjaar van ‘De Driestar’. 75 jaar Driestar levert genoeg leuke, ontroerende of gewoon interessante verhalen op. Neem het verhaal van Arie van Groningen student pedagogische academie De Driestar(1973-1976), achtereenvolgens onderwijsadviseur en docentenopleider bij Driestar educatief (2002 tot heden).

  • Leraren bedankt!

   Afgelopen zaterdag was het de Dag van de leraar! Om leraren een beetje extra in het zonnetje te zetten gingen we vrijdag langs bij basisschool De Wartburg in Woudenberg.

  • Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel

   Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel