Oriëntatieavond leidinggevenden in het onderwijs 20 februari 2019

Op 15 april organiseren wij in samenwerking met VGS een oriëntatieavond voor zij-instromers die nadenken over leidinggeven in het onderwijs.
Ben jij werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven, heb je een geschikte opleiding of voldoende werkervaring als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan om te ontdekken of een baan in het onderwijs iets voor jou is!

Waarom een oriëntatieavond voor zij-instromers?

Het tekort aan directeuren in het reformatorisch-christelijk (basis)onderwijs blijft actueel. We zijn daarom op zoek naar mensen die open staan voor een carrièreswitch. Driestar educatief vraagt samen met VGS aandacht voor het tekort aan goede leidinggevenden in het onderwijs. Leidinggevenden met ervaring in het bedrijfsleven of andere sectoren willen we daarom oproepen om serieus na te denken over de overstap naar het onderwijs.

Ben jij op zoek naar zo'n carrièreswitch en heb jij het in je op schoolleider te worden? Kom dan langs op 15 april! Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!

Meer nieuws

  • Update groepskaart ParnasSys

   Gebruik je de groepskaart in ParnasSys voor het volgen en plannen van je onderwijs? Dan is er goed nieuws! De groepskaart is per 15 mei vernieuwd; nieuwe look, maar ook nieuwe mogelijkheden.

  • Nieuwe data Zien!-experttrajecten

   In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

  • Datum literatuurstudiemiddag bekend

   Jaarlijks organiseren we een literatuurstudiemiddag voor alle liefhebbers van literatuur. Volgend cursusjaar zal dit zijn op vrijdagmiddag 27 september.

  • De ideale wereld

   Hoe zou de ideale wereld eruit zien, als je alles zou mogen bepalen? Met het burgerschapsspel Terra Nova Minimaatschappij sta je aan het roer van een nieuwe samenleving. Jouw team bestuurt een eiland waar niets vaststaat en alles wordt bevraagd. Het lot van de eilandbewoners ligt in jullie handen.

  • Robinson Crusoe: avontuurlijk én puriteins

   Robinson Crusoe, de wereldberoemde held die overleefde op een onbewoond eiland, is driehonderd jaar geleden geboren. Althans, de roman waarin hij de hoofdrol heeft. Dat het boek niet slechts gaat over een heldhaftige en vernuftige schipbreukeling, maar ook over ellende, verlossing en dankbaarheid, is bij veel minder mensen bekend.