Oriëntatieavond leidinggevenden in het onderwijs 20 februari 2019

Op 15 april organiseren wij in samenwerking met VGS een oriëntatieavond voor zij-instromers die nadenken over leidinggeven in het onderwijs.




Ben jij werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven, heb je een geschikte opleiding of voldoende werkervaring als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan om te ontdekken of een baan in het onderwijs iets voor jou is!

Waarom een oriëntatieavond voor zij-instromers?

Het tekort aan directeuren in het reformatorisch-christelijk (basis)onderwijs blijft actueel. We zijn daarom op zoek naar mensen die open staan voor een carrièreswitch. Driestar educatief vraagt samen met VGS aandacht voor het tekort aan goede leidinggevenden in het onderwijs. Leidinggevenden met ervaring in het bedrijfsleven of andere sectoren willen we daarom oproepen om serieus na te denken over de overstap naar het onderwijs.

Ben jij op zoek naar zo'n carrièreswitch en heb jij het in je op schoolleider te worden? Kom dan langs op 15 april! Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!

Meer nieuws

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.

    • Vijf jaar associate degree Pedagogisch Educatief Professional

      Hoera! De associate degree Pedagogisch Educatief Professional (ad-pep) bestaat vijf jaar. Studieleider Evert de Bruin: ‘De afgelopen vijf jaar laten zien dat de opleiding voorziet in een behoefte. Onderwijs en zorg raken steeds meer vervlochten en daarbinnen kan de ad-pepper een mooie rol vervullen.’

    • Save the date: lectorale rede en installatie dr. Bram Kunz

      Op Deo Volente 13 juni 2024 hoopt dr. Bram Kunz zijn lectorale rede uit te spreken in de Sint Janskerk te Gouda. Het College van Bestuur van Driestar educatief nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de installatie van dr. Bram Kunz tot lector van het lectoraat "Vorming van christelijke onderwijsprofessionals in de 21ste eeuw".