Opgevraagde overzichten automatisch opslaan in de leerlingenmap 26 september 2017

Sinds kort is het mogelijk om een aantal overzichten die je opvraagt voor de module leerlijnen gelijk op te slaan in de leerlingenmap van de leerling. Voorbeelden hiervan zijn het overzicht leerlijnenprofiel leerling of het streefplan leerling.

Deze functie is handig als een leerling bijvoorbeeld van school gaat. Zowel voor jezelf als je later terug wilt kijken naar de laatste resultaten, als in de situatie dat een leerling dossier wordt uitgewisseld via OSO. Je kunt er ook voor kiezen om bij de afronding van ieder schooljaar de bestanden in de map van de leerling te plaatsen, om later terug te kunnen kijken wat de leerling op dat moment beheerste.

Hoe sla je de mogelijkheden op in de leerlingenmap?

 Ga in je ParnasSysomgeving naar Overzichten > Leerlingvolgsysteem > Leerlijnen > Leerlijnenprofiel leerling > Selecteer de betreffende leerling, de betreffende leergebieden en de varianten leerlijnenprofiel en streefplan.
 
Hieronder zie je in de afbeelding de mogelijkheid om aan te vinken om dit overzicht gelijk op te slaan in de leerling map van de betreffende leerling. Door deze optie aan te vinken worden deze overzichten automatisch als een pdf-bestand opgeslagen in de leerling map van de leerling.

Als je meer wilt weten over leerlijnen, neem dan een kijkje op onze pagina of neem contact op met één van onze adviseurs. 

>> Klik op de afbeelding voor het originele formaat
artikel-opgevraagde-overzichten-1-(2).jpgartikel-opgevraagde-overzichten-2-(2).jpg

Meer nieuws