Nieuwe uitgave Leeslamp-serie 25 november 2021

‘Gevaar in de bergen’, geschreven door Bert Wiersema is het nieuwe deel in de serie ‘de Leeslamp’. Het betreft hier een leesboek, dat spannend is, maar met een laag AVI-niveau, speciaal geschreven voor de moeilijk lezende of dyslectische leerling.

Boeken voor moeilijk lezenden is een categorie boeken waarvan er niet veel uitgaven op de markt verschijnen. In het verleden is er speciaal voor deze lezertjes een serie op de markt gekomen, de Leeslamp-serie. Het gaat hier om boeken met een laag AVI-niveau, maar die wel spannend en passend zijn bij de leeftijd van de wat oudere leerling (groep 6-8).

Het heeft even geduurd voor er weer een deel in deze serie is verschenen, maar Uitgeverij Mes heeft zich juist voor deze doelgroep hard gemaakt. Heel uitzonderlijk is ook de QR-code, die om de twee bladzijden in de linkerbovenhoek is aangebracht. Wanneer die gescand wordt, worden deze twee bladzijden voorgelezen en kan de moeilijk lezende of dyslectische leerling de tekst meelezen.

Het boek kost € 11,95 en is onder andere hier te verkrijgen. Hier doe je je moeilijk lezende of dyslectische leerling een groot plezier mee!

Omslag-Gevaar-in-de-bergen.jpg

C.J. (CorJohn) van der Beek

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760744 0182-760744
LinkedIn:

Meer nieuws