Nieuwe peuterboekjes in Bas-reeks 26 september 2017

Bij Bas Educatie is een nieuwe serie van vijf peuterboekjes verschenen. Het thema van de serie is Samen spelen. Op een leuke manier wordt ingegaan op de ervaringen die kinderen in hun spel kunnen hebben, zoals samen delen, het al of niet samen willen spelen en elkaar helpen.

De 5 prentenboeken in deze cassette zijn niet alleen erg leuk om voor te lezen of samen te lezen, maar ze versterken ook nog eens de woordenschat en sociaal-emotionele ontwikkeling van jonge kinderen.

Naast de boekjes bevat de cassette ook een lesbrief. Hierin worden handreikingen gegeven om de boeken in de klas in te zetten door deze bijvoorbeeld interactief voor te lezen.

Basiscursus Doe meer met Bas

Om meer uit jouw Bas-aanpak te kunnen halen, biedt Driestar onderwijsadvies de basiscursus Doe meer met Bas aan. Het programma werkt aan een optimale ontwikkeling van de kinderen in jouw groep. In deze cursus van tien dagdelen wordt de opzet en inhoud van de Bas-materialen toegelicht. Ook is er aandacht voor de vier ontwikkelingsgebieden: taal, rekenen, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling

Je leert tijdens deze cursus hoe je jouw Bas-aanpak het beste kunt aansluiten bij de behoeften van de kinderen in jouw groep.

Informatie over aanmelding cursus

Voor meer informatie en interesse voor de cursus kun je contact opnemen met onze expert of neem een kijkje op onze pagina Basiscursus Doe meer met Bas.

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe peuterboekjes? Kijk dan op de site van Bas Educatie

Meer nieuws