Nieuwe data Zien!-experttrajecten 22 mei 2019

In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

Ib’ers, gedragsspecialisten en zorgcoördinatoren kunnen zich aanmelden voor dit traject. We organiseren de trajecten nu in verschillende regio’s. Zo is er altijd een traject bij jou in de buurt! 

“Ik heb tijdens het experttraject meer inzichten gekregen in het werken met Zien!. Ik voel me bekwaam om samen met het team aan de slag te gaan met Zien! bij ons op school.” 
 
Wil je ook zo enthousiast met Zien! aan de slag gaan op je school? Volg dan één van onze trajecten bij jou in de buurt! 
Daarnaast is er in Gouda een experttraject voor (v)so-scholen.  
 
Wil je in je eigen regio een experttraject organiseren? We denken graag met je mee. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert van de Waerdt.  
 
Deelnemers aan de experttrajecten zijn er erg positief over de tweedaagse cursus. Een greep uit de reacties van deelnemers: 
 
“Tijdens het Zien!-experttraject heb ik een enorme diepgang ervaren/gekregen in de mogelijkheden en het gebruik van Zien! Ik heb veel inhoudelijke kennis gekregen over Zien!, ook de praktische adviezen en werkvormen waren erg waardevol.” 
 
“Ik heb tijdens het Zien!-experttraject meer inzicht in de Zien!-cyclus gekregen. Ook kan ik de vraag: ‘waarom vullen we Zien! in?’ beantwoorden. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik de collega’s kan meenemen om Zien! op de juiste manier te gebruiken.” 
 
Heb je eerder het traject gevolgd? Dan nodigen we je uit voor de terugkomdag! We praten je bij over nieuwe ontwikkelingen, je gaat praktisch aan de slag en er is weer veel ruimte voor  uitwisseling en intervisie.  

Meer nieuws

  • Zomersluiting Driestar educatief

   Tussen 22 juli en 16 augustus vieren wij zomervakantie en zijn onze locaties gesloten. Vanaf 19 augustus zijn we weer open en bereikbaar.

  • Benoeming Dirk Verweij manager onderwijsadvies

   Het college van bestuur en de raad van toezicht van Driestar educatief benoemt per 1 oktober 2019 de heer D.C. (Dirk) Verweij als manager onderwijsadvies. We zijn blij en dankbaar dat we een nieuwe manager hebben gevonden in de vacature die ontstaat door het vertrek van Gerben Heldoorn.

  • Traject Groepsleerkracht onderbouw start november 2019

   De start van het traject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader is verzet van september naar november 2019. Heb jij een pabodiploma en geef je les aan onderbouw vmbo-basis/kader of ben je van plan om in deze sector te gaan werken? Meld je dan nog aan voor 10 oktober 2019!

  • De eenjarige post-hbo-ib-opleiding start weer in september!

   Ben jij ib'er en zou je eigenlijk wel meer willen groeien in je rol? Denk er deze zomervakantie dan eens goed over na of onze eenjarige post-hbo-opleiding voor ib'ers niet wat voor jou is.

  • Terugblik symposium 25 jaar TaalpuntNL

   Op maandag 24 juni vierden we met auteurs, docenten en belangstellenden 25 jaar TaalpuntNL: de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. De naam TaalpuntNL bestaat overigens nog geen 25 jaar; in 1994 werd 'Fundamentaal' ontwikkeld op basis van de geamendeerde kerndoelen. Bij de herziening in 2005 kreeg de methode haar huidige naam.