Nieuwe data Zien!-experttrajecten 22 mei 2019

In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

Ib’ers, gedragsspecialisten en zorgcoördinatoren kunnen zich aanmelden voor dit traject. We organiseren de trajecten nu in verschillende regio’s. Zo is er altijd een traject bij jou in de buurt! 

“Ik heb tijdens het experttraject meer inzichten gekregen in het werken met Zien!. Ik voel me bekwaam om samen met het team aan de slag te gaan met Zien! bij ons op school.” 
 
Wil je ook zo enthousiast met Zien! aan de slag gaan op je school? Volg dan één van onze trajecten bij jou in de buurt! 
Daarnaast is er in Gouda een experttraject voor (v)so-scholen.  
 
Wil je in je eigen regio een experttraject organiseren? We denken graag met je mee. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert van de Waerdt.  
 
Deelnemers aan de experttrajecten zijn er erg positief over de tweedaagse cursus. Een greep uit de reacties van deelnemers: 
 
“Tijdens het Zien!-experttraject heb ik een enorme diepgang ervaren/gekregen in de mogelijkheden en het gebruik van Zien! Ik heb veel inhoudelijke kennis gekregen over Zien!, ook de praktische adviezen en werkvormen waren erg waardevol.” 
 
“Ik heb tijdens het Zien!-experttraject meer inzicht in de Zien!-cyclus gekregen. Ook kan ik de vraag: ‘waarom vullen we Zien! in?’ beantwoorden. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik de collega’s kan meenemen om Zien! op de juiste manier te gebruiken.” 
 
Heb je eerder het traject gevolgd? Dan nodigen we je uit voor de terugkomdag! We praten je bij over nieuwe ontwikkelingen, je gaat praktisch aan de slag en er is weer veel ruimte voor  uitwisseling en intervisie.  
 • Regulier onderwijs 
 • Speciaal onderwijs 

Meer nieuws

  • Uitslag Studiekeuze123 - 81% (zeer) tevreden!

   Ruim de helft van de eerstejaars studenten krijgt spijt van zijn studiekeuze. Met Studiekeuze123.nl neemt het hoger onderwijs actie om te zorgen voor betrouwbare en objectieve informatie. De uitslagen voor dit jaar zijn weer bekend.

  • Cadeautip voor leerlingen 10-14 jaar en ouder

   Op zoek naar een boekje om aan de leerlingen van jouw school mee te geven, bijvoorbeeld als cadeau voor het examen of voor het afscheid van groep 8? Denk eens aan het boek "Waarom ben jij gereformeerd? De geloofsbelijdenis voor tieners." Het boek legt in eenvoudige taal belangrijke delen van de Nederlandse Geloofdsbelijdenis uit.

  • Voorwaarden inzet BOUW! ONL, op zorgniveau 3

   BOUW! is een uniek computergestuurd interventieprogramma waarmee leesproblemen bij risicoleerlingen in groep 2 t/m 4 kunnen worden voorkomen.

  • NIEUW - Prentenboek Stijn blust de brand

   Stijn wil graag filmpjes kijken op de tablet, maar mama vindt dat nu niet goed. Boos gaat hij naar buiten: saai! Dan is daar Isa, die een leuk plan heeft…

  • Word specialist op het gebied van ouderbetrokkenheid

   Word jij specialist op het gebied van ouderbetrokkenheid? Dat kan met onze post-hbo-opleiding Coördinator ouderbetrokkenheid! In de achterliggende jaren is het belang aangetoond van betrokkenheid van ouders bij school en omgekeerd. In deze opleiding leer je hoe je de wederzijdse betrokkenheid kunt vergroten en wat je hierin kunt betekenen voor je school!